A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664271.5607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Variatiuni enigmatice”, la Teatrul National Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
09-05-2013, ora 15:38

„Variatiuni enigmatice”, la Teatrul National Iasi

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 10 mai, de la ora 18.00, iesenii sunt invitati la teatru. La Sala Studio “Teofil Valcu” este programat spectacolul „Variatiuni enigmatice” de Eric-Emmanuel Schmitt, in regia lui Liviu Manoliu.

Variatiuni enigmatice: doua viziuni diferite asupra iubirii,o poveste in care isi fac loc doi barbati, doua personalitati care se infrunta si o singura femeie, iubita neinteleasa,”muzica ratacita in carne” a amandurora. In cascada de revelatii distilate savant, partiturile protagonistilor compun un rafinament si o simplitate aparte.

Un text de o mare sensibilitate,despre dragoste si moarte,despre jocul crud si sinuos al adevarului,despre relativitatea minciunii, presarat cu fine observatii asupra naturii umane.

Cu doi actori extrem de inzestrati care apartin unor generatii diferite- Emil Coseru si Octavian Jighirgiu - intr-un decor al recluziunii imaginat de Axenti Marfa si pe acordurile „Variatiunilor” lui Elgar va chem sa impartasiti alaturi de noi emotia unei aventuri artistice pline de tensiune si mister pana la ultima replica.

Alte doua reprezentatii ale piesei de teatru vor avea loc pe 11 mai (ora 18:00) si pe 22 mai (ora 18:00).

Pretul biletului este de 22 lei.

     
Tag-uri: spectacol, teatru, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  22.06.2017 00:57

wh0cd29165 example here

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii