ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
11-05-2012, ora 13:42

Trupa L.O.S.T. vine la Iasi! In deschidere canta Legend

Articol de Cristian Amariei

L.O.S.T. una dintre cele mai bune trupe metal din Romania, va sustine un concert in barul The Rock, vineri, 22 iunie, incepand cu ora 21.00. In deschidere va canta trupa ieseana Legend, revenita pe scena metal cu forte proaspete.

L.O.S.T. (melodic death metal - Bucuresti)

Formatia L.O.S.T s-a format in 2004, dupa una din repetitiile formatiei Abigail in care activau in acel moment trei dintre membri (Vlad, Dragos, George). Dupa scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei. Din acel moment, componenta a fost: BB Hanneman - chitara, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Busca - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragos Halmagi - keyb (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust).Incepand cu luna septembrie 2006 se alatura trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick, acesta fiind inlocuit in iunie 2011 cu Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism), moment in care a fost cooptat si un al doilea chitarist: Daniel Tudosie (Spectral).

Avand o experienta indelungata in scena romaneasca, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii Radio-TV precum si doua albume inregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground.

Trupa a mai sustinut concerte intre 2005-2011 impreuna cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.

Legend (heavy/thrash metal - Iasi)

Infiintata in anul 2008, trupa a cantat timp de doi ani alaturi de nume mari ale muzicii romanesti, cum ar fi: Timpuri Noi, Kumm si Iris, dar si cu trupe din underground-ul rock-ului autohton: Truda, Krepuskul si Bucovina.

Trupa are in repertoriu piese proprii prin care ofera o noua pespectiva asupra muzicii Metal, dar si preluari lucrate in maniera proprie, de la trupe precum: Gotthard, Judas Priest, Pantera, Fight, Dio, Megadeth si Slayer.

Dupa o pauza de un an, trupa revine in forta in urmatoarea formula:

Vraciu' - Solist Vocal (ex- Spirit, Sukar Nation, Tunguska AC/DC Tribute Band)

Eddie - Chitara (ex- m'Idle)

Dan - Bass (ex- m'Idle, Datora)

Codrin - Tobe (ex- Endorphin, Skepsis / actual Rava)

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii