A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720334224.472.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tendinte make up primavara 2012: culori tari si machiaje indraznete
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
19-03-2012, ora 13:02

Tendinte make up primavara 2012: culori tari si machiaje indraznete

Articol de Madalina Irimia

Vedetele s-au aliniat deja trendurilor in machiaj propuse de marile case de moda, asa ca ne pot fi inspiratie, acum ca deja e luna martie! Haide sa vedem ce purtam ca sa fim chic!

Culorile tari sunt pe val in primavara lui 2012, iar fardurile orange, lavanda, verde smarald, roz, tangerine nu trebuie sa lipseasca din paleta ta. Combina-le cu glosuri in nuante glazurate, iar obrajii rasfata-i cu blush-uri piersicii.

De asemenea, nu uita de rujuri! Corai si fucshia sunt nuantele vedeta, iar atunci cand le porti pastreaza un make up subtil al ochilor, eventual doar mascara si un fard nude.

Buzele nude sunt deliciul primaverii! Vorbim de glossuri si rujuri cremoase, stralucitoare, vanilate, care confera buzelor mult volum! Combinate cu gene de papusa si un ten impecabil vor alcatui un look de milioane!

Pentru seara, make up artistii recomanda machiajul dramatic, cat eye! Eyeliner, fard negru si bleumarin si o codita trasata mai accentuat o sa faca ravagii! Privirea seducatoare trebuie completata cu un luciu transparent pe buze sau un ruj nude.

Sursa: unica.ro

Foto: fashionizers.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
DorothyAnick,  03.03.2017 18:05

wh0cd172184 viagra prescription

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii