A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720181809.7399.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Straini in noapte” cu Florin Piersic si Medeea Marinescu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
07-04-2011, ora 13:51

“Straini in noapte” cu Florin Piersic si Medeea Marinescu

Articol de Alina Gorovei

Miercuri, 13 aprilie, ora 19:00 la Teatrul Luceafarul va avea loc spectacolul de teatru “ Straini din noapte” , in rolurile principale - Florin Piersic si Medeea Marinescu.

Indragitii actori vor interpreta doua partituri pline de haz, intr-o comedie romantica fascinanta, cu rasturnari surprinzatoare de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma, pusa in scena de maestrul Radu Beligan. Biletele pot fi achizitionate de la caseria Casei de Cultura a Studentilor, pretul unui bilet fiind de 70 lei.

     
Tag-uri:

Miercuri, 13 aprilie, ora 19:00 la Teatrul Luceafarul va avea loc spectacolul de teatru “ Straini din noapte” , in rolurile principale - Florin Piersic si Medeea Marinescu.

, Indragitii actori vor interpreta doua partituri pline de haz, intr-o comedie romantica fascinanta, cu rasturnari surprinzatoare de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma, pusa in scena de maestrul Radu Beligan. Biletele pot fi achizitionate de la caseria Casei de Cultura a Studentilor, pretul unui bilet fiind de 70 lei.  

" title="Stiri despre Indragitii actori vor interpreta doua partituri pline de haz, intr-o comedie romantica fascinanta, cu rasturnari surprinzatoare de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma, pusa in scena de maestrul Radu Beligan. Biletele pot fi achizitionate de la caseria Casei de Cultura a Studentilor, pretul unui bilet fiind de 70 lei.  

">Indragitii actori vor interpreta doua partituri pline de haz, intr-o comedie romantica fascinanta, cu rasturnari surprinzatoare de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma, pusa in scena de maestrul Radu Beligan. Biletele pot fi achizitionate de la caseria Casei de Cultura a Studentilor, pretul unui bilet fiind de 70 lei.  

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii