A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618634.1043.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacolul "Criminal ... pe bune" invitat la „Gala si Balul absolventilor din scolile de teatru”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
18-06-2013, ora 09:02

Spectacolul "Criminal ... pe bune" invitat la „Gala si Balul absolventilor din scolile de teatru”

Articol de Madalina Irimia

In perioada 18-23 iunie, la Galati, se va desfasura „Gala si Balul absolventilor din scolile de teatru”, organizat de Consortiului International „Arte Moldova”, din care fac parte Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, Universitatea „Dunarea de jos” din Galati, avand ca membru asociat Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi.

Spectacolul Ateneului Tatarasi CRIMINAL… PE BUNE in regia lui Octavian Jighirjiu, este inclus in programul festivalului joi 20 iunie 2013, urmand a se juca in sala mare a Teatrului Dramatic din Galati, de la ora 19.30.

Pe scena festivalului vor fi jucate 12 piese de teatru, de catre studenti ai facultatilor de teatru din Chisinau, Iasi si Galati, dintre care mentionam: „Stele din lumina diminetii” (de Alexander Galin), „Lectia” (de E. Ionesco), „Criminal…pe bune!”, „Clasa noastra” (de T. Slobodzianek), „Regele moare” (de E. Ionesco) sau „Alb si negru” (spectacol cu papusi Bunraku).

     
Tag-uri: spectacol, gala, bal, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii