ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
11-02-2014, ora 13:08

Spectacol cu casa inchisa la Opera Nationala Romana Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Opera Nationala Romana Iasi va invita joi, 13 februarie, la Teatru la Cub, incepand cu ora 18.30, la spectacolul de teatru-dans Kabaret – Nostalgie in doua parti – coproductie cu Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iasi.

Vor interpreta actorii: Pusa Darie, Livia Iorga, Constantin Puscasu si Ionut Cornila. De asemenea, din distributie fac parte Beatrice Rancea si balerinii Operei iesene: Pamela Tanasa, Roxana Dorin, Manuela Giuverdea, Kotomi Hoshino, Cristian Osolos (Bucuresti), Bogdan Tuluc, Dumitru Buzincu, Sergiu Cotorobai si Gheorghe Iftinca.

Regia si coregrafia sunt semnate de Yvette Bozsik (Budapesta, Ungaria)

Asistenti coregrafie: Dorina Cotorobai, Sergiu Cotorobai

Asistent regie: Anca Serbanuta

Scenografia originala: Mara Bozoki si Zsolt Khell

Scenografia preluata de Rodica Esanu

Spectacolul Kabaret – Nostalgie in doua parti readuce la viata cabaretul german al anilor ’20-’30. Yvette Bozsik este absolventa a Academiei de Balet din Budapesta, fondator al Companiei de Dans care ii poarta numele si coregrafa la Teatrul „Katona Joszef” din Ungaria. Ca regizor, a semnat peste 30 de spectacole, cu care a participat la festivalurile din Edinburgh, Hong-Kong, Moscova si Copenhaga. A fost premiata pentru cea mai buna productie de dans si a obtinut premiul criticilor sau Premiul Kusoth, cea mai importanta distinctie culturala a Ungariei. Regizoarea si coregrafa Yvette Bozsik a mai colaborat cu Opera ieseana in realizarea spectacolului de teatru-dans Bal.

Spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani.

Biletele pentru aceasta reprezentatie s-au epuizat.

     
Tag-uri: spectacol, opera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii