ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
10-05-2012, ora 10:34

Saptamana Turismului continua cu videoproiectia filmului documentar “Salutari din Iasi”

Articol de Gianina Petruca

Filmul documentar “Salutari din Iasi”, realizat de Dragos Zamosteanu, va putea fi vizionat gratuit astazi, 10 mai, incepand cu ora 19.00. Evenimentul va fi organizat la Cafeneaua Vintage, situata pe str. Gandu, nr 2. (Parcarea Registrului Comertului), incepand cu ora 19.00.

Prin difuzarea acestui film vrem sa tragem un semnal de alarma asupra starii monumentelor din Iasi si sa incercam astfel sa mobilizam iesenii sa faca ceva pentru acestea. Publicul va avea practic ocazia sa vada intr-un cadru organizat imagini cu orasul pe care probabil nu le stiu, si de asemenea, sa afle informatii interesante”, declara Ioana Stoian, Social Media Intern la Icar Tours.

Intrarea este libera publicului larg, care va avea ocazia si de a-l cunoaste personal pe regizorul Dragos Zamosteanu. Dupa videoproiectie, acesta le va vorbi participantilor despre proiectul la care a lucrat timp de aproape doi ani, “Salutari din Iasi”.

Videoproiectia face parte dintr-un set de evenimente organizate in cadrul “Saptamana Turismului la Iasi”, organizat de agentia de turism si ticketing Icar Tours cu scopul de a imbunatati imaginea Iasului din punct de vedere turistic.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii