Cronica de Iasi va prezinta o reteta foarte usor de preparat, chiar si pentru amatorii din bucatarie. Cascavalul pane este un aperitiv delicios, ce nu necesita foarte mult timp de preparare, ideal pentru persoanele foarte ocupate si pofticioase.

De ce aveti nevoie?
100-150 g cascaval nu foarte moale;
2 oua
unt sau untdelemn;
lapte;
faina;
pesmet;
condiment (sare si piper);
Cum preparati?
Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.

Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!
Foto: gospodini.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va prezinta o reteta foarte usor de preparat, chiar si pentru amatorii din bucatarie. Cascavalul pane este un aperitiv delicios, ce nu necesita foarte mult timp de preparare, ideal pentru persoanele foarte ocupate si pofticioase.
,

De ce aveti nevoie?
100-150 g cascaval nu foarte moale;
2 oua
unt sau untdelemn;
lapte;
faina;
pesmet;
condiment (sare si piper);
Cum preparati?
Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.
" title="Stiri despre 
De ce aveti nevoie?
100-150 g cascaval nu foarte moale;
2 oua
unt sau untdelemn;
lapte;
faina;
pesmet;
condiment (sare si piper);
Cum preparati?
Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.
">
De ce aveti nevoie?
100-150 g cascaval nu foarte moale;
2 oua
unt sau untdelemn;
lapte;
faina;
pesmet;
condiment (sare si piper);
Cum preparati?
Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.
, 
Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!
Foto: gospodini.blogspot.com
" title="Stiri despre

Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!
Foto: gospodini.blogspot.com
">

Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!
Foto: gospodini.blogspot.com