A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720187819.8498.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei pentru ieseni ocupati: Cascaval Pane
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
01-05-2011, ora 03:01

Reteta zilei pentru ieseni ocupati: Cascaval Pane

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta o reteta foarte usor de preparat, chiar si pentru amatorii din bucatarie. Cascavalul pane este un aperitiv delicios, ce nu necesita foarte mult timp de preparare, ideal pentru persoanele foarte ocupate si pofticioase.

Reteta zilei

De ce aveti nevoie?

100-150 g cascaval nu foarte moale;

2 oua

unt sau untdelemn;

lapte;

faina;

pesmet;

condiment (sare si piper);

Cum preparati?

Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.

Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!

Foto: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta o reteta foarte usor de preparat, chiar si pentru amatorii din bucatarie. Cascavalul pane este un aperitiv delicios, ce nu necesita foarte mult timp de preparare, ideal pentru persoanele foarte ocupate si pofticioase.

, Reteta zilei

De ce aveti nevoie?

100-150 g cascaval nu foarte moale; 

2 oua

unt sau untdelemn;

lapte;

faina;

pesmet;

condiment (sare si piper);

Cum preparati?

Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.

" title="Stiri despre Reteta zilei

De ce aveti nevoie?

100-150 g cascaval nu foarte moale; 

2 oua

unt sau untdelemn;

lapte;

faina;

pesmet;

condiment (sare si piper);

Cum preparati?

Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.

">Reteta zilei

De ce aveti nevoie?

100-150 g cascaval nu foarte moale; 

2 oua

unt sau untdelemn;

lapte;

faina;

pesmet;

condiment (sare si piper);

Cum preparati?

Cascavalul se taie in felii nu foarte subtiri, cam de 1 cm fiecare. Se pregateste la mixer sau cu furculita o compozitie din ou, amestecat cu sare si piper dupa gustul personal, pana cand se face putina spuma. Apoi se iau bucatile de cascaval si se trec rand pe rand prin lapte, faina, prin compozitia de ou si, la final, se presara putin pesmet pentru a putea fi sigur ca se va forma o crusta perfecta.

,

Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre

Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

">

Intre timp se pune o tigaie cu undelemn la incins pentru cateva minute, dupa care se asaza feliile si se prajesc pe ambele parti, la foc mediu, pana cand acestea se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Aperitivul este minunat de servit atunci cand este cald, asa ca: Va uram Pofta buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
sevda,  03.05.2011 20:43

imi place cascaval pane si as vrea si eu sa stiu cu se face. Intr-o zi i-am spus mamei ca vreau cascaval pane.Ea a procedat astfel:a facut omleta si in timp ce se prajea ea a pus cateva bucatele de cascaval era un gust oribil bleach!!! =))))))))

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii