A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720337769.1058.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Waffe cu vanilie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
10-07-2011, ora 12:49

Reteta zilei: Waffe cu vanilie

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda un desert excelent : Waffe cu vanilie

Pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

Mod de preparare - Waffe cu vanilie

Sunt minunate alaturi de un pahar de lapte sau in combinatie cu dulceata sau fructe proaspete.De altfel, waffele sunt cunoscute atat ca si clatite cat si ca si gauffre.

Ingrediente pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

Untul se freaca spuma, folosind mixerul si adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena, cremoasa. Se adauga apoi oule intregi, amestecand foarte bine dupa fiecare. Separat, se face un aluat din faina, lapte si praf de copt, aluat care se amesteca ulterior cu pasta de unt. Se toarna aluatul obtinut, cu ajutorul uni polonic pentru sosuri, in aparatul pentru clatite sau waffe. Se unge forma cu putin ulei inainte de a pune aluatul. Aparatul trebuie sa fie foarte bine incins.

Waffele se consuma calde, pudrate cu zahar vanilat sau lipite doua cate doua, cu crema de vanilie sau fructe proaspete de sezon.

Timp de preparare: 20 minute

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda un desert excelent : Waffe cu vanilie

,

Pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

 

Mod de preparare - Waffe cu vanilie

Sunt minunate alaturi de un pahar de lapte sau in combinatie cu dulceata sau fructe proaspete.De altfel, waffele sunt cunoscute atat ca si clatite cat si ca si gauffre.

Ingrediente pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

Untul se freaca spuma, folosind mixerul si adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena, cremoasa. Se adauga apoi oule intregi, amestecand foarte bine dupa fiecare. Separat, se face un aluat din faina, lapte si praf de copt, aluat care se amesteca ulterior cu pasta de unt. Se toarna aluatul obtinut, cu ajutorul uni polonic pentru sosuri, in aparatul pentru clatite sau waffe. Se unge forma cu putin ulei inainte de a pune aluatul. Aparatul trebuie sa fie foarte bine incins.

Waffele se consuma calde, pudrate cu zahar vanilat sau lipite doua cate doua,  cu crema de vanilie sau fructe proaspete de sezon.

Timp de preparare: 20 minute

" title="Stiri despre

Pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

 

Mod de preparare - Waffe cu vanilie

Sunt minunate alaturi de un pahar de lapte sau in combinatie cu dulceata sau fructe proaspete.De altfel, waffele sunt cunoscute atat ca si clatite cat si ca si gauffre.

Ingrediente pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

Untul se freaca spuma, folosind mixerul si adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena, cremoasa. Se adauga apoi oule intregi, amestecand foarte bine dupa fiecare. Separat, se face un aluat din faina, lapte si praf de copt, aluat care se amesteca ulterior cu pasta de unt. Se toarna aluatul obtinut, cu ajutorul uni polonic pentru sosuri, in aparatul pentru clatite sau waffe. Se unge forma cu putin ulei inainte de a pune aluatul. Aparatul trebuie sa fie foarte bine incins.

Waffele se consuma calde, pudrate cu zahar vanilat sau lipite doua cate doua,  cu crema de vanilie sau fructe proaspete de sezon.

Timp de preparare: 20 minute

">

Pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

 

Mod de preparare - Waffe cu vanilie

Sunt minunate alaturi de un pahar de lapte sau in combinatie cu dulceata sau fructe proaspete.De altfel, waffele sunt cunoscute atat ca si clatite cat si ca si gauffre.

Ingrediente pentru 10 bucati:

- o cana de faina (220 gr)

- 2 oua

- 150 gr de unt moale

- 2 plicuri de zahar vanilat

- o esenta de vanilie

- 250 ml de lapte

- 60 gr de zahar

- o lingurita de praf de copt

Untul se freaca spuma, folosind mixerul si adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena, cremoasa. Se adauga apoi oule intregi, amestecand foarte bine dupa fiecare. Separat, se face un aluat din faina, lapte si praf de copt, aluat care se amesteca ulterior cu pasta de unt. Se toarna aluatul obtinut, cu ajutorul uni polonic pentru sosuri, in aparatul pentru clatite sau waffe. Se unge forma cu putin ulei inainte de a pune aluatul. Aparatul trebuie sa fie foarte bine incins.

Waffele se consuma calde, pudrate cu zahar vanilat sau lipite doua cate doua,  cu crema de vanilie sau fructe proaspete de sezon.

Timp de preparare: 20 minute

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii