Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi: Vinete umplute gratinate
Ingrediente:
4 vinete
1 morcov
O telina mica
O ceapa
200 de gr de ciuperci
2 rosii
200 de gr de telemea de oaie
O legatura de patrunjel proaspat
Sare, piper
Cum se prepara?
Se taie vinetele pe lung in jumatate si se scoate miezul.
Se pregateste umplutura: se taie cubulete mici morcovul, telina, ceapa si ciupercile (cuburi mai mari) dar si miezul de vanata si rosiile care se decojesc si se taie bucati, apoi totul se adauga la calit in putin ulei. Dupa ce s-au calit, se umple fiecare vanata si se aseaza in tava.
Se dau la cuptor pentru 25-30 de minute pana se inmoaia vanata “cosulet”. Apoi se rade telemeaua si se toaca verdeata si se presara din abundenta pe fiecare vanata.
Se mai da inca 5 minute la cuptor.
Sa aveti pofta!
Sursa:bucataras.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi: Vinete umplute gratinate
Ingrediente:
4 vinete
,

1 morcov
O telina mica
O ceapa
200 de gr de ciuperci
2 rosii
200 de gr de telemea de oaie
O legatura de patrunjel proaspat
Sare, piper
Cum se prepara?
Se taie vinetele pe lung in jumatate si se scoate miezul.
" title="Stiri despre 
1 morcov
O telina mica
O ceapa
200 de gr de ciuperci
2 rosii
200 de gr de telemea de oaie
O legatura de patrunjel proaspat
Sare, piper
Cum se prepara?
Se taie vinetele pe lung in jumatate si se scoate miezul.
">
1 morcov
O telina mica
O ceapa
200 de gr de ciuperci
2 rosii
200 de gr de telemea de oaie
O legatura de patrunjel proaspat
Sare, piper
Cum se prepara?
Se taie vinetele pe lung in jumatate si se scoate miezul.
,
Se pregateste umplutura: se taie cubulete mici morcovul, telina, ceapa si ciupercile (cuburi mai mari) dar si miezul de vanata si rosiile care se decojesc si se taie bucati, apoi totul se adauga la calit in putin ulei. Dupa ce s-au calit, se umple fiecare vanata si se aseaza in tava.
" title="Stiri despre
Se pregateste umplutura: se taie cubulete mici morcovul, telina, ceapa si ciupercile (cuburi mai mari) dar si miezul de vanata si rosiile care se decojesc si se taie bucati, apoi totul se adauga la calit in putin ulei. Dupa ce s-au calit, se umple fiecare vanata si se aseaza in tava.
">
Se pregateste umplutura: se taie cubulete mici morcovul, telina, ceapa si ciupercile (cuburi mai mari) dar si miezul de vanata si rosiile care se decojesc si se taie bucati, apoi totul se adauga la calit in putin ulei. Dupa ce s-au calit, se umple fiecare vanata si se aseaza in tava.
,
Se dau la cuptor pentru 25-30 de minute pana se inmoaia vanata “cosulet”. Apoi se rade telemeaua si se toaca verdeata si se presara din abundenta pe fiecare vanata.
" title="Stiri despre
Se dau la cuptor pentru 25-30 de minute pana se inmoaia vanata “cosulet”. Apoi se rade telemeaua si se toaca verdeata si se presara din abundenta pe fiecare vanata.
">
Se dau la cuptor pentru 25-30 de minute pana se inmoaia vanata “cosulet”. Apoi se rade telemeaua si se toaca verdeata si se presara din abundenta pe fiecare vanata.
,
Se mai da inca 5 minute la cuptor.
Sa aveti pofta!
Sursa:bucataras.ro
" title="Stiri despre

Se mai da inca 5 minute la cuptor.
Sa aveti pofta!
Sursa:bucataras.ro
">

Se mai da inca 5 minute la cuptor.
Sa aveti pofta!
Sursa:bucataras.ro