A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684781.8185.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Vinete si ciuperci la cuptor cu bacon si cascaval
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
04-09-2011, ora 09:33

Reteta zilei: Vinete si ciuperci la cuptor cu bacon si cascaval

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va propune azi : Vinete si ciuperci la cuptor cu bacon si cascaval

Ingrediente:

-16 ciuperci mari

-2 vinete potrivite

-1 ceapa medie

-1 ardei iute

-150 grame cascaval

-150 grame bacon

-sare

-piper

-2 catei de usturoi

-ulei de masline

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se taie coditele si se spala.

Vinetele se spala si se sterg cu un prosop de hartie .Se taie in felii cu grosime de 1 cm.

Coditele de ciuperci, tocate marunt, se calesc impreuna cu sarea, piperul, ceapa tocata marunt, cu usturoiul si cu jumatate din ardeiul iute.

Ciupercile se umplu cu legumele calite, iar deasupra fiecareia se asaza o feliuta de cascaval.

Pe fiecare felie de vanata se asaza cate o felie de cascaval.

Se pun la cuptor intr-o tava tapetata cu putin ulei de masline.

Se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa in cuptor timp de 30 de minute.

Dupa 30 de minute se adauga pe fiecare felie de vanata si pe ciuperci cate o feliuta subtire de bacon si se mai lasa la cuptor inca 15 minute.

Pofta buna!


   

 
Tag-uri:

Cronica de Iasi va propune azi : Vinete si ciuperci la cuptor cu bacon si cascaval

,

Ingrediente:

-16 ciuperci mari

-2 vinete potrivite

-1 ceapa medie

-1 ardei iute

-150 grame cascaval

-150 grame bacon

-sare

-piper

-2 catei de usturoi

-ulei de masline

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se taie coditele si se spala.

Vinetele se spala si se sterg cu un prosop de hartie .Se taie in felii cu grosime de 1 cm.

Coditele de ciuperci, tocate marunt, se calesc impreuna cu sarea, piperul, ceapa tocata marunt, cu usturoiul si cu jumatate din ardeiul iute.

Ciupercile se umplu cu legumele calite, iar deasupra fiecareia se asaza o feliuta de cascaval.

Pe fiecare felie de vanata se asaza cate o felie de cascaval.

Se pun la cuptor intr-o tava tapetata cu putin ulei de masline.

Se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa in cuptor timp de 30 de minute.

Dupa 30 de minute se adauga pe fiecare felie de vanata si pe ciuperci cate o feliuta subtire de bacon si se mai lasa la cuptor inca 15 minute.

Pofta buna!


" title="Stiri despre

Ingrediente:

-16 ciuperci mari

-2 vinete potrivite

-1 ceapa medie

-1 ardei iute

-150 grame cascaval

-150 grame bacon

-sare

-piper

-2 catei de usturoi

-ulei de masline

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se taie coditele si se spala.

Vinetele se spala si se sterg cu un prosop de hartie .Se taie in felii cu grosime de 1 cm.

Coditele de ciuperci, tocate marunt, se calesc impreuna cu sarea, piperul, ceapa tocata marunt, cu usturoiul si cu jumatate din ardeiul iute.

Ciupercile se umplu cu legumele calite, iar deasupra fiecareia se asaza o feliuta de cascaval.

Pe fiecare felie de vanata se asaza cate o felie de cascaval.

Se pun la cuptor intr-o tava tapetata cu putin ulei de masline.

Se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa in cuptor timp de 30 de minute.

Dupa 30 de minute se adauga pe fiecare felie de vanata si pe ciuperci cate o feliuta subtire de bacon si se mai lasa la cuptor inca 15 minute.

Pofta buna!


">

Ingrediente:

-16 ciuperci mari

-2 vinete potrivite

-1 ceapa medie

-1 ardei iute

-150 grame cascaval

-150 grame bacon

-sare

-piper

-2 catei de usturoi

-ulei de masline

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se taie coditele si se spala.

Vinetele se spala si se sterg cu un prosop de hartie .Se taie in felii cu grosime de 1 cm.

Coditele de ciuperci, tocate marunt, se calesc impreuna cu sarea, piperul, ceapa tocata marunt, cu usturoiul si cu jumatate din ardeiul iute.

Ciupercile se umplu cu legumele calite, iar deasupra fiecareia se asaza o feliuta de cascaval.

Pe fiecare felie de vanata se asaza cate o felie de cascaval.

Se pun la cuptor intr-o tava tapetata cu putin ulei de masline.

Se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa in cuptor timp de 30 de minute.

Dupa 30 de minute se adauga pe fiecare felie de vanata si pe ciuperci cate o feliuta subtire de bacon si se mai lasa la cuptor inca 15 minute.

Pofta buna!


Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii