ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
30-10-2011, ora 06:20

Reteta zilei: Tortilla cu ou, sunca si cheddar

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Tortilla cu ou, sunca si cheddar

Ingrediente:

Ingrediente (1 pers):

2 oua

50ml lapte

50g sunca cubulete

50g cheddar ras

O jumatate ceapa taiat felii subtiri

O jumatate ardei gras taiat felii subtiri

O lingura patrunjel tocat

O lingura ulei masline

Unt

Mod de preparare:

Intr-o tigaie non-aderenta, incingeti uleiul de masline si caliti ceapa si ardeiul gras pentru cateva minute pana se inmoaie. Intr-un bol, bateti ouale impreuna cu laptele, asezonati. Turnati oul in tava, nu amestecati, lasati sa se formeze o coaja dedesubt, dar aveti grija sa nu se arda. Cu mare atentie intoarceti omleta pe partea cealalalta, fara sa se rupa. Puteti pune o farfurie deasupra tigaii, rasturnand omleta, apoi o lasati sa curga usor in tava cu partea nefacuta in jos. Mai lasati putin pana se face si pe partea cealalta.

Ungeti o tava cu un cubulet de unt. Puneti omleta in tava. Pe o parte puneti sunca si cascavalul, acoperiti cu cealalta parte si dati la cuptorul preincins la 180 grade pentru cateva minute, pana se topeste branza. Presarati cu patrunjel tocat si serviti fierbinte.

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Tortilla cu ou, sunca si cheddar

,

Ingrediente:

Ingrediente (1 pers):

2 oua

50ml lapte

50g sunca cubulete

50g cheddar ras

O jumatate ceapa taiat felii subtiri

O jumatate ardei gras taiat felii subtiri

O lingura patrunjel tocat

O lingura ulei masline

Unt

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie non-aderenta, incingeti uleiul de masline si caliti ceapa si ardeiul gras pentru cateva minute pana se inmoaie. Intr-un bol, bateti ouale impreuna cu laptele, asezonati. Turnati oul in tava, nu amestecati, lasati sa se formeze o coaja dedesubt, dar aveti grija sa nu se arda. Cu mare atentie intoarceti omleta pe partea cealalalta, fara sa se rupa. Puteti pune o farfurie deasupra tigaii, rasturnand omleta, apoi o lasati sa curga usor in tava cu partea nefacuta in jos. Mai lasati putin pana se face si pe partea cealalta.

Ungeti o tava cu un cubulet de unt. Puneti omleta in tava. Pe o parte puneti sunca si cascavalul, acoperiti cu cealalta parte si dati la cuptorul preincins la 180 grade pentru cateva minute, pana se topeste branza. Presarati cu patrunjel tocat si serviti fierbinte.

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

Ingrediente (1 pers):

2 oua

50ml lapte

50g sunca cubulete

50g cheddar ras

O jumatate ceapa taiat felii subtiri

O jumatate ardei gras taiat felii subtiri

O lingura patrunjel tocat

O lingura ulei masline

Unt

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie non-aderenta, incingeti uleiul de masline si caliti ceapa si ardeiul gras pentru cateva minute pana se inmoaie. Intr-un bol, bateti ouale impreuna cu laptele, asezonati. Turnati oul in tava, nu amestecati, lasati sa se formeze o coaja dedesubt, dar aveti grija sa nu se arda. Cu mare atentie intoarceti omleta pe partea cealalalta, fara sa se rupa. Puteti pune o farfurie deasupra tigaii, rasturnand omleta, apoi o lasati sa curga usor in tava cu partea nefacuta in jos. Mai lasati putin pana se face si pe partea cealalta.

Ungeti o tava cu un cubulet de unt. Puneti omleta in tava. Pe o parte puneti sunca si cascavalul, acoperiti cu cealalta parte si dati la cuptorul preincins la 180 grade pentru cateva minute, pana se topeste branza. Presarati cu patrunjel tocat si serviti fierbinte.

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

Ingrediente (1 pers):

2 oua

50ml lapte

50g sunca cubulete

50g cheddar ras

O jumatate ceapa taiat felii subtiri

O jumatate ardei gras taiat felii subtiri

O lingura patrunjel tocat

O lingura ulei masline

Unt

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie non-aderenta, incingeti uleiul de masline si caliti ceapa si ardeiul gras pentru cateva minute pana se inmoaie. Intr-un bol, bateti ouale impreuna cu laptele, asezonati. Turnati oul in tava, nu amestecati, lasati sa se formeze o coaja dedesubt, dar aveti grija sa nu se arda. Cu mare atentie intoarceti omleta pe partea cealalalta, fara sa se rupa. Puteti pune o farfurie deasupra tigaii, rasturnand omleta, apoi o lasati sa curga usor in tava cu partea nefacuta in jos. Mai lasati putin pana se face si pe partea cealalta.

Ungeti o tava cu un cubulet de unt. Puneti omleta in tava. Pe o parte puneti sunca si cascavalul, acoperiti cu cealalta parte si dati la cuptorul preincins la 180 grade pentru cateva minute, pana se topeste branza. Presarati cu patrunjel tocat si serviti fierbinte.

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii