A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727641149.4788.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Tort de ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
15-10-2011, ora 06:37

Reteta zilei: Tort de ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda:Tort de ciocolata

Ingrediente:

- 200 g ciocolata amaruie (70% cacao), maruntita fin

- 200 g unt taiat cubulete

- 200 g zahar pudra

- 5 oua mari, la temperatura camerei

- 2 linguri faina

- un praf de sare

- zahar pudra si cacao pentru decor

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captuseste o forma de tort cu hartie de copt.

2. Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi, se da deoparte si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se incorporeaza 125 g zahar pudra, galbenusurile, faina si sarea. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient adaugat.

3. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de zahar pudra, in trei adaugari, batand bine dupa fiecare adaugare, pana se obtine o bezea lucioasa. Se incorporeaza 1/3 din bezea in compozitia de ciocolata, apoi se adauga si restul de bezea.

4. Compozitia se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata. Se da la copt pentru 35-40 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata sau cu doar cateva firimituri atasate.

5. Tortul se lasa sa se raceasca complet in forma, apoi se rastoarna pe un platou si se indeparteaza hartia de copt. Se pudreaza cu zahar pudra si cacao.

Sursa: retetedulci.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda:Tort de ciocolata

,

Ingrediente:

- 200 g ciocolata amaruie (70% cacao), maruntita fin

- 200 g unt taiat cubulete

- 200 g zahar pudra

- 5 oua mari, la temperatura camerei

- 2 linguri faina

- un praf de sare

- zahar pudra si cacao pentru decor

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captuseste o forma de tort cu hartie de copt.

2. Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi, se da deoparte si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se incorporeaza 125 g zahar pudra, galbenusurile, faina si sarea. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient adaugat.

3. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de zahar pudra, in trei adaugari, batand bine dupa fiecare adaugare, pana se obtine o bezea lucioasa. Se incorporeaza 1/3 din bezea in compozitia de ciocolata, apoi se adauga si restul de bezea.

4. Compozitia se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata. Se da la copt pentru 35-40 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata sau cu doar cateva firimituri atasate.

5. Tortul se lasa sa se raceasca complet in forma, apoi se rastoarna pe un platou si se indeparteaza hartia de copt. Se pudreaza cu zahar pudra si cacao.

Sursa: retetedulci.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- 200 g ciocolata amaruie (70% cacao), maruntita fin

- 200 g unt taiat cubulete

- 200 g zahar pudra

- 5 oua mari, la temperatura camerei

- 2 linguri faina

- un praf de sare

- zahar pudra si cacao pentru decor

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captuseste o forma de tort cu hartie de copt.

2. Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi, se da deoparte si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se incorporeaza 125 g zahar pudra, galbenusurile, faina si sarea. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient adaugat.

3. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de zahar pudra, in trei adaugari, batand bine dupa fiecare adaugare, pana se obtine o bezea lucioasa. Se incorporeaza 1/3 din bezea in compozitia de ciocolata, apoi se adauga si restul de bezea.

4. Compozitia se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata. Se da la copt pentru 35-40 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata sau cu doar cateva firimituri atasate.

5. Tortul se lasa sa se raceasca complet in forma, apoi se rastoarna pe un platou si se indeparteaza hartia de copt. Se pudreaza cu zahar pudra si cacao.

Sursa: retetedulci.ro

">

Ingrediente:

- 200 g ciocolata amaruie (70% cacao), maruntita fin

- 200 g unt taiat cubulete

- 200 g zahar pudra

- 5 oua mari, la temperatura camerei

- 2 linguri faina

- un praf de sare

- zahar pudra si cacao pentru decor

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captuseste o forma de tort cu hartie de copt.

2. Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi, se da deoparte si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se incorporeaza 125 g zahar pudra, galbenusurile, faina si sarea. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient adaugat.

3. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de zahar pudra, in trei adaugari, batand bine dupa fiecare adaugare, pana se obtine o bezea lucioasa. Se incorporeaza 1/3 din bezea in compozitia de ciocolata, apoi se adauga si restul de bezea.

4. Compozitia se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata. Se da la copt pentru 35-40 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata sau cu doar cateva firimituri atasate.

5. Tortul se lasa sa se raceasca complet in forma, apoi se rastoarna pe un platou si se indeparteaza hartia de copt. Se pudreaza cu zahar pudra si cacao.

Sursa: retetedulci.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
JustDom,  29.12.2017 01:03

My Dog Is Taken Cephalexin 500mg http://costofcial.com - cialis Viagra In Osterreich Viagra And Cialis Sample Pack Strep Zithromax Xenical Price cheap cialis Prescription Free Cialis Amoxicillin For Sale Levitra Zubereitung Can Amoxicillin Be Taken With Prevacid http://costofcial.com - cialis online Citalapram With Out Prescription Acheter Cialis 10mg En France

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii