Cronica de Iasi va recomanda o reteta delicioasa:Tort de caramel
Ingrediente
1.Crema
-1 litru de lapte
-o cana de zahar
-4 linguri de faina
-un plic de budinca de vanilie
-100 g de unt
-2 esente de vanilie
-1 plic zahar vanilat
Se fierbe laptele impreuna cu zaharul,zaharul vanilat si esentele de vanilie.Se raceste si se amesteca cu praful de budinca si cu faina pana se omogenizeaza,apoi se pune la foc mic,amestecand continuu pana se ingroasa.Se da la o parte de pe foc si se adauga untul batut spuma.
Pentru glazura de caramel: se incing doua linguri de frisca nebatuta si in ele se topesc 100 g caramel cu lapte.
sursa: gospodini.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda o reteta delicioasa:Tort de caramel
,
Ingrediente
1.Crema
-1 litru de lapte
-o cana de zahar
-4 linguri de faina
-un plic de budinca de vanilie
-100 g de unt
-2 esente de vanilie
-1 plic zahar vanilat
Se fierbe laptele impreuna cu zaharul,zaharul vanilat si esentele de vanilie.Se raceste si se amesteca cu praful de budinca si cu faina pana se omogenizeaza,apoi se pune la foc mic,amestecand continuu pana se ingroasa.Se da la o parte de pe foc si se adauga untul batut spuma.
Pentru glazura de caramel: se incing doua linguri de frisca nebatuta si in ele se topesc 100 g caramel cu lapte.
sursa: gospodini.blogspot.com
" title="Stiri despre
Ingrediente
1.Crema
-1 litru de lapte
-o cana de zahar
-4 linguri de faina
-un plic de budinca de vanilie
-100 g de unt
-2 esente de vanilie
-1 plic zahar vanilat
Se fierbe laptele impreuna cu zaharul,zaharul vanilat si esentele de vanilie.Se raceste si se amesteca cu praful de budinca si cu faina pana se omogenizeaza,apoi se pune la foc mic,amestecand continuu pana se ingroasa.Se da la o parte de pe foc si se adauga untul batut spuma.
Pentru glazura de caramel: se incing doua linguri de frisca nebatuta si in ele se topesc 100 g caramel cu lapte.
sursa: gospodini.blogspot.com
">
Ingrediente
1.Crema
-1 litru de lapte
-o cana de zahar
-4 linguri de faina
-un plic de budinca de vanilie
-100 g de unt
-2 esente de vanilie
-1 plic zahar vanilat
Se fierbe laptele impreuna cu zaharul,zaharul vanilat si esentele de vanilie.Se raceste si se amesteca cu praful de budinca si cu faina pana se omogenizeaza,apoi se pune la foc mic,amestecand continuu pana se ingroasa.Se da la o parte de pe foc si se adauga untul batut spuma.
Pentru glazura de caramel: se incing doua linguri de frisca nebatuta si in ele se topesc 100 g caramel cu lapte.
sursa: gospodini.blogspot.com