A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1736266432.3844.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Toffee cu alune si biscuit graham
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
03-10-2011, ora 06:19

Reteta zilei: Toffee cu alune si biscuit graham

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Toffee cu alune si biscuit graham

Ingrediente:

- biscuiti graham, rupti in sferturi

- 1 cana unt sau margarina

- 1/2 cana zahar

- 1 cana alune maruntite

- 180 g ciocolata amaruie, taiata bucati

- 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Se captuseste cu folie de aluminiu sau hartie de copt o tava cu dimensiunea de 37x25 cm. Se unge folia. Fundul tavii se captuseste cu biscuitii graham.

Se topeste untul impreuna cu zaharul pe foc mediu. Se lasa apoi sa fiarba usor, la foc mediu-mic, circa 3 minute, apoi, caramelul obtinut se toarna peste stratul de biscuiti din tava. Deasupra se presara alunele, apoi se da tava 10 minute la cuptorul incins in prealabil la 165 grade Celsius. Se lasa apoi sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu o lingura ulei, apoi se intinde peste stratul de caramel din tava. Se lasa sa se intareasca ciocolata, apoi se taie prajitura in patrate sau batoane.

Sursa: retetedulci.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Toffee cu alune si biscuit graham

, Ingrediente:

- biscuiti graham, rupti in sferturi

- 1 cana unt sau margarina

- 1/2 cana zahar

- 1 cana alune maruntite

- 180 g ciocolata amaruie, taiata bucati

- 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Se captuseste cu folie de aluminiu sau hartie de copt o tava cu dimensiunea de 37x25 cm. Se unge folia. Fundul tavii se captuseste cu biscuitii graham.

Se topeste untul impreuna cu zaharul pe foc mediu. Se lasa apoi sa fiarba usor, la foc mediu-mic, circa 3 minute, apoi, caramelul obtinut se toarna peste stratul de biscuiti din tava. Deasupra se presara alunele, apoi se da tava 10 minute la cuptorul incins in prealabil la 165 grade Celsius. Se lasa apoi sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu o lingura ulei, apoi se intinde peste stratul de caramel din tava. Se lasa sa se intareasca ciocolata, apoi se taie prajitura in patrate sau batoane.

Sursa: retetedulci.ro

" title="Stiri despre Ingrediente:

- biscuiti graham, rupti in sferturi

- 1 cana unt sau margarina

- 1/2 cana zahar

- 1 cana alune maruntite

- 180 g ciocolata amaruie, taiata bucati

- 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Se captuseste cu folie de aluminiu sau hartie de copt o tava cu dimensiunea de 37x25 cm. Se unge folia. Fundul tavii se captuseste cu biscuitii graham.

Se topeste untul impreuna cu zaharul pe foc mediu. Se lasa apoi sa fiarba usor, la foc mediu-mic, circa 3 minute, apoi, caramelul obtinut se toarna peste stratul de biscuiti din tava. Deasupra se presara alunele, apoi se da tava 10 minute la cuptorul incins in prealabil la 165 grade Celsius. Se lasa apoi sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu o lingura ulei, apoi se intinde peste stratul de caramel din tava. Se lasa sa se intareasca ciocolata, apoi se taie prajitura in patrate sau batoane.

Sursa: retetedulci.ro

">Ingrediente:

- biscuiti graham, rupti in sferturi

- 1 cana unt sau margarina

- 1/2 cana zahar

- 1 cana alune maruntite

- 180 g ciocolata amaruie, taiata bucati

- 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Se captuseste cu folie de aluminiu sau hartie de copt o tava cu dimensiunea de 37x25 cm. Se unge folia. Fundul tavii se captuseste cu biscuitii graham.

Se topeste untul impreuna cu zaharul pe foc mediu. Se lasa apoi sa fiarba usor, la foc mediu-mic, circa 3 minute, apoi, caramelul obtinut se toarna peste stratul de biscuiti din tava. Deasupra se presara alunele, apoi se da tava 10 minute la cuptorul incins in prealabil la 165 grade Celsius. Se lasa apoi sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu o lingura ulei, apoi se intinde peste stratul de caramel din tava. Se lasa sa se intareasca ciocolata, apoi se taie prajitura in patrate sau batoane.

Sursa: retetedulci.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii