A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720336641.2827.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Tiramisu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
04-05-2011, ora 10:26

Reteta zilei: Tiramisu

Articol de Andra Petrariu

Pentru ca stim ca timpul nu va permite sa faceti foarte multe lucruri intr-o zi, Cronica de Iasi va prezinta astazi un desert traditional italian pentru a va indulci ziua: TIRAMISU.

De ce aveti nevoie?

1 pachet de piscoturi;

1 cutie de crema Mascarpone;

1 cutie de frisca;

4 oua;

4 linguri de zahar;

3 cesti de cafea tare sau ness fara zahar;

Cacao pentru ornat;

Esenta de rom;

Cum preparati?

Intr-un bol se amesteca galbenusurile de ou cu zahar pana se deschide la culoare. Dupa ce compozitia devine spumoasa se adauga cutia de crema mascarpone si se amesteca foarte bine cu mixerul pana la omogenizare. Apoi, se iau albusurile, frisca, esenta de rom si se adauga in compozitie. Piscoturile se inmoaie pe ambele parti in cafea dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul fara spatii intre ele. Peste primul strat turnam jumatate din crema, apoi punem un al doilea strat de piscoturi peste care punem crema ramasa. La final se pudreaza cu cacao pana cand se formeaza un strat uniform si se lasa la frigider peste noapte. Va uram Pofta Buna!

     
Tag-uri:

Pentru ca stim ca timpul nu va permite sa faceti foarte multe lucruri intr-o zi, Cronica de Iasi va prezinta astazi un desert traditional italian pentru a va indulci ziua: TIRAMISU.

,

De ce aveti nevoie?

1 pachet de piscoturi;

1 cutie de crema Mascarpone;

1 cutie de frisca;

4 oua;

4 linguri de zahar;

3 cesti de cafea tare sau ness fara zahar;

Cacao pentru ornat;

Esenta de rom;

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

1 pachet de piscoturi;

1 cutie de crema Mascarpone;

1 cutie de frisca;

4 oua;

4 linguri de zahar;

3 cesti de cafea tare sau ness fara zahar;

Cacao pentru ornat;

Esenta de rom;

Cum preparati?

">

De ce aveti nevoie?

1 pachet de piscoturi;

1 cutie de crema Mascarpone;

1 cutie de frisca;

4 oua;

4 linguri de zahar;

3 cesti de cafea tare sau ness fara zahar;

Cacao pentru ornat;

Esenta de rom;

Cum preparati?

, Intr-un bol se amesteca galbenusurile de ou cu zahar pana se deschide la culoare. Dupa ce compozitia devine spumoasa se adauga cutia de crema mascarpone si se amesteca foarte bine cu mixerul pana la omogenizare. Apoi, se iau albusurile, frisca, esenta de rom si se adauga in compozitie. Piscoturile se inmoaie pe ambele parti in cafea dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul fara spatii intre ele. Peste primul strat turnam jumatate din crema, apoi punem un al doilea strat de piscoturi peste care punem crema ramasa. La final se pudreaza cu cacao pana cand se formeaza un strat uniform si se lasa la frigider peste noapte. Va uram Pofta Buna! 

" title="Stiri despre Intr-un bol se amesteca galbenusurile de ou cu zahar pana se deschide la culoare. Dupa ce compozitia devine spumoasa se adauga cutia de crema mascarpone si se amesteca foarte bine cu mixerul pana la omogenizare. Apoi, se iau albusurile, frisca, esenta de rom si se adauga in compozitie. Piscoturile se inmoaie pe ambele parti in cafea dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul fara spatii intre ele. Peste primul strat turnam jumatate din crema, apoi punem un al doilea strat de piscoturi peste care punem crema ramasa. La final se pudreaza cu cacao pana cand se formeaza un strat uniform si se lasa la frigider peste noapte. Va uram Pofta Buna! 

">Intr-un bol se amesteca galbenusurile de ou cu zahar pana se deschide la culoare. Dupa ce compozitia devine spumoasa se adauga cutia de crema mascarpone si se amesteca foarte bine cu mixerul pana la omogenizare. Apoi, se iau albusurile, frisca, esenta de rom si se adauga in compozitie. Piscoturile se inmoaie pe ambele parti in cafea dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul fara spatii intre ele. Peste primul strat turnam jumatate din crema, apoi punem un al doilea strat de piscoturi peste care punem crema ramasa. La final se pudreaza cu cacao pana cand se formeaza un strat uniform si se lasa la frigider peste noapte. Va uram Pofta Buna! 

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii