Cronica de Iasi va recomanda: Tarta cu ciocolata
![](/pictures/images/tarta_cu_cioco_fara_foc-felie.jpg)
Pentru blat avem nevoie de:
200 g biscuiti
100 g unt
2 linguri miere
Pentru crema avem nevoie de:
200 ml frisca
100 g ciocolata cu lapte
100 g ciocolata amaruie
1 lingura zahar pudra
1 lingura coniac/lichior
Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.
Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.
Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.
Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Tarta cu ciocolata
,
![](/pictures/images/tarta_cu_cioco_fara_foc-felie.jpg)
Pentru blat avem nevoie de:
200 g biscuiti
100 g unt
2 linguri miere
Pentru crema avem nevoie de:
200 ml frisca
100 g ciocolata cu lapte
100 g ciocolata amaruie
1 lingura zahar pudra
1 lingura coniac/lichior
Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.
Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.
Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.
Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
" title="Stiri despre
![](/pictures/images/tarta_cu_cioco_fara_foc-felie.jpg)
Pentru blat avem nevoie de:
200 g biscuiti
100 g unt
2 linguri miere
Pentru crema avem nevoie de:
200 ml frisca
100 g ciocolata cu lapte
100 g ciocolata amaruie
1 lingura zahar pudra
1 lingura coniac/lichior
Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.
Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.
Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.
Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
">
![](/pictures/images/tarta_cu_cioco_fara_foc-felie.jpg)
Pentru blat avem nevoie de:
200 g biscuiti
100 g unt
2 linguri miere
Pentru crema avem nevoie de:
200 ml frisca
100 g ciocolata cu lapte
100 g ciocolata amaruie
1 lingura zahar pudra
1 lingura coniac/lichior
Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.
Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.
Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.
Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com