A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720195882.869.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Tarta cu ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
09-11-2011, ora 07:33

Reteta zilei: Tarta cu ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Tarta cu ciocolata

Pentru blat avem nevoie de:

200 g biscuiti

100 g unt

2 linguri miere

Pentru crema avem nevoie de:

200 ml frisca

100 g ciocolata cu lapte

100 g ciocolata amaruie

1 lingura zahar pudra

1 lingura coniac/lichior

Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.

Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.

Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.

Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Tarta cu ciocolata

,

Pentru blat avem nevoie de:

200 g biscuiti

100 g unt

2 linguri miere

 

Pentru crema avem nevoie de:

200 ml frisca

100 g ciocolata cu lapte

100 g ciocolata amaruie

1 lingura zahar pudra

1 lingura coniac/lichior

 

Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.

Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.

Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.

Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

Pentru blat avem nevoie de:

200 g biscuiti

100 g unt

2 linguri miere

 

Pentru crema avem nevoie de:

200 ml frisca

100 g ciocolata cu lapte

100 g ciocolata amaruie

1 lingura zahar pudra

1 lingura coniac/lichior

 

Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.

Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.

Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.

Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

Pentru blat avem nevoie de:

200 g biscuiti

100 g unt

2 linguri miere

 

Pentru crema avem nevoie de:

200 ml frisca

100 g ciocolata cu lapte

100 g ciocolata amaruie

1 lingura zahar pudra

1 lingura coniac/lichior

 

Topim untul si mierea si amestecam cu biscuitii sfaramati cat mai bine.Tapetam forma de tarta cu acest amestec,facem si o bordura de cativa centimetri.Cat timp pregatim crema,dam forma la frigider.

Topim ciocolata impreuna cu zaharul pudra,adaugam frisca si omogenizam. La sfarsit adaugam si coniacul/lichiorul.

Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pentru cateva ore.

Puteti decora cu frisca si visine.Se pot folosi si capsuni sau zmeura sau inghetata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii