A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720342969.1922.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Semilune
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
22-12-2011, ora 08:24

Reteta zilei: Semilune

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Semilune

Ingrediente

4 oua

150 g zahar

150 ml ulei

200 g faina

1 praf de copt

coaja de portocala (praf)

150 g nuca macinata mare pentru presarat pe deasupra

Mod de preparare

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul amestecat cu praful de portocala si se mixeaza pana compozitia devine ca o crema. Se toarna apoi uleiul putin cate putin, amestecand continuu, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara nuca macinata, repartizandu-se uniform pe toata suprafata. Se da tava la cuptor la foc mediu, pentru vreo jumatate de ora, pana blatul se desprinde de marginile tavii si se aureste usor.

Se lasa sa se raceasca bine, apoi se taie sub forma de semiluna, cu ajutorul unui pahar.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Semilune

Ingrediente

,

4 oua

150 g zahar

150 ml ulei

200 g faina

1 praf de copt

coaja de portocala (praf)

150 g nuca macinata mare pentru presarat pe deasupra

 

Mod de preparare

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul amestecat cu praful de portocala si se mixeaza pana compozitia devine ca o crema. Se toarna apoi uleiul putin cate putin, amestecand continuu, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara nuca macinata, repartizandu-se uniform pe toata suprafata. Se da tava la cuptor la foc mediu, pentru vreo jumatate de ora, pana blatul se desprinde de marginile tavii si se aureste usor.

Se lasa sa se raceasca bine, apoi se taie sub forma de semiluna, cu ajutorul unui pahar.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

4 oua

150 g zahar

150 ml ulei

200 g faina

1 praf de copt

coaja de portocala (praf)

150 g nuca macinata mare pentru presarat pe deasupra

 

Mod de preparare

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul amestecat cu praful de portocala si se mixeaza pana compozitia devine ca o crema. Se toarna apoi uleiul putin cate putin, amestecand continuu, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara nuca macinata, repartizandu-se uniform pe toata suprafata. Se da tava la cuptor la foc mediu, pentru vreo jumatate de ora, pana blatul se desprinde de marginile tavii si se aureste usor.

Se lasa sa se raceasca bine, apoi se taie sub forma de semiluna, cu ajutorul unui pahar.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

4 oua

150 g zahar

150 ml ulei

200 g faina

1 praf de copt

coaja de portocala (praf)

150 g nuca macinata mare pentru presarat pe deasupra

 

Mod de preparare

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul amestecat cu praful de portocala si se mixeaza pana compozitia devine ca o crema. Se toarna apoi uleiul putin cate putin, amestecand continuu, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara nuca macinata, repartizandu-se uniform pe toata suprafata. Se da tava la cuptor la foc mediu, pentru vreo jumatate de ora, pana blatul se desprinde de marginile tavii si se aureste usor.

Se lasa sa se raceasca bine, apoi se taie sub forma de semiluna, cu ajutorul unui pahar.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii