A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684078.4269.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Saramura de crap
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
19-01-2012, ora 10:16

Reteta zilei: Saramura de crap

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda:Saramura de crap

INGREDIENTE:

1 crap de 1 kg

4 rosii

2 ardei grasi

2 ardei iuti

6 catei de usuroi

1 ramura rozmarin

2-3 ramuri cimbru

1 legatura patrunjel

cateva boabe de piper

sare

2 linguri ulei

PREPARARE:

Curatam pestele, il spalam si il crestam pe spate in cateva locuri locuri. Il saram, apoi il prajim pe gratar, sau pe o tabla pe care am presarat sare grunjoasa.

Il frigem pe ambele parti. Pe aceeasi tabla prajim rosiile, ardeiul gras si un ardei iute. Dupa ce s-au fript punem pestele intr-un vas termorezistent.

Pregatim saramura fierband apa cu sare, ulei, usturoiul, verdeata, piperul, ardeiul iute, pana ajunge la punctul de fierbere, apoi adaugam si legumele si ardeiul iute fripte pe tava. Lasam sa fiarba impreuna 3-4 minute, apoi turnam peste peste. Lichidul trebuie sa fie suficient pentru a-l acoperi.

Punem pestele cu saramura la cuptor pentru inca 10-15 minute la 200°C, astfel incat sa se intrepatrunda toate aromele.

Cand este gata presaram patrunjel verde tocat marunt. Servim saramura cu mamaliga calda.

Pofta buna!

Sursa: divainbucatarie.ro

     
Tag-uri: Reteta zilei
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii