Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o salata delicioasa: Salata de paste.
Ingrediente:
• 200 gr paste
• 250 gr varza alba
• rosii cherry
• 100 gr sunca
• 1 ou
• 200 ml ulei
• 2 linguri smantana
• zeama de lamaie
• marar
• sare,piper
Cum se prepara?
Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierte, se strecoara si se pun sub un jet de apa rece.
Se face o maioneza din ou ,ulei si putina zeama de lamaie.Smantana se adauga peste maioneza.
Varza se taie fideluta,se sareaza si pipereaza.Sunca se taie si ea felii subtiri.
Se amesteca pastele cu varza,sunca si rosiile taiate bucati.Se pune si maioneza in care s-a adaugat mararul tocat fin.
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o salata delicioasa: Salata de paste.
,
Ingrediente:
• 200 gr paste
• 250 gr varza alba
• rosii cherry
• 100 gr sunca
• 1 ou
• 200 ml ulei
• 2 linguri smantana
• zeama de lamaie
• marar
• sare,piper
Cum se prepara?
Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierte, se strecoara si se pun sub un jet de apa rece.
Se face o maioneza din ou ,ulei si putina zeama de lamaie.Smantana se adauga peste maioneza.
Varza se taie fideluta,se sareaza si pipereaza.Sunca se taie si ea felii subtiri.
Se amesteca pastele cu varza,sunca si rosiile taiate bucati.Se pune si maioneza in care s-a adaugat mararul tocat fin.
" title="Stiri despre
Ingrediente:
• 200 gr paste
• 250 gr varza alba
• rosii cherry
• 100 gr sunca
• 1 ou
• 200 ml ulei
• 2 linguri smantana
• zeama de lamaie
• marar
• sare,piper
Cum se prepara?
Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierte, se strecoara si se pun sub un jet de apa rece.
Se face o maioneza din ou ,ulei si putina zeama de lamaie.Smantana se adauga peste maioneza.
Varza se taie fideluta,se sareaza si pipereaza.Sunca se taie si ea felii subtiri.
Se amesteca pastele cu varza,sunca si rosiile taiate bucati.Se pune si maioneza in care s-a adaugat mararul tocat fin.
">
Ingrediente:
• 200 gr paste
• 250 gr varza alba
• rosii cherry
• 100 gr sunca
• 1 ou
• 200 ml ulei
• 2 linguri smantana
• zeama de lamaie
• marar
• sare,piper
Cum se prepara?
Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierte, se strecoara si se pun sub un jet de apa rece.
Se face o maioneza din ou ,ulei si putina zeama de lamaie.Smantana se adauga peste maioneza.
Varza se taie fideluta,se sareaza si pipereaza.Sunca se taie si ea felii subtiri.
Se amesteca pastele cu varza,sunca si rosiile taiate bucati.Se pune si maioneza in care s-a adaugat mararul tocat fin.