A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1731728240.8452.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Salata de cocos cu macrou afumat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
12-09-2011, ora 06:24

Reteta zilei: Salata de cocos cu macrou afumat

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Salata de cocos cu macrou afumat

Ingrediente :

1 conserva cu boabe de fasole alba, natur (500 g)

200 de grame de fasole verde

6 cepe albe mici

o coada de telina

250 de grame de file de macrou afumat

5 linguri cu ulei de masline

2 linguri cu otet din vin

100 de grame de fulgi de nuca de cocos

sare

piper proaspat macinat

Mod de preparare:

1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de circa 12 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus si un praf de sare. Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs.

2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.

3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.

Sursa: retete.eva.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Salata de cocos cu macrou afumat

 

Ingrediente :

 

1 conserva cu boabe de fasole alba, natur (500 g),

200 de grame de fasole verde

6 cepe albe mici

o coada de telina

250 de grame de file de macrou afumat

5 linguri cu ulei de masline

2 linguri cu otet din vin

100 de grame de fulgi de nuca de cocos

sare

piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de circa 12 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus si un praf de sare. Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs.

2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.

3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.

Sursa: retete.eva.ro

 

 

 

 

" title="Stiri despre

200 de grame de fasole verde

6 cepe albe mici

o coada de telina

250 de grame de file de macrou afumat

5 linguri cu ulei de masline

2 linguri cu otet din vin

100 de grame de fulgi de nuca de cocos

sare

piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de circa 12 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus si un praf de sare. Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs.

2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.

3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.

Sursa: retete.eva.ro

 

 

 

 

">

200 de grame de fasole verde

6 cepe albe mici

o coada de telina

250 de grame de file de macrou afumat

5 linguri cu ulei de masline

2 linguri cu otet din vin

100 de grame de fulgi de nuca de cocos

sare

piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de circa 12 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus si un praf de sare. Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs.

2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.

3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.

Sursa: retete.eva.ro

 

 

 

 

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii