A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684806.4418.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Salata de ciuperci marinate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
05-09-2011, ora 08:20

Reteta zilei: Salata de ciuperci marinate

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda o reteta delicioasa : Salata de ciuperci marinate

Ingrediente

300 g ciuperci champignon (alegeti ciuperci mai mici)

1 dovlecel mic mic (cam cat un morcov mare)

1/2 legaturica patrunjel

1 lingura parmezan razuit (optional)

Dressing

suc de la 1 lamaie

80 ml ulei masline

1 lingura ceapa rosie tocata foarte marunt

1 catel usturoi

sare, piper

Portii: 2

Preparare

1. Se curata ciupercile de picioruse. Se taie felii, cat de subtiri puteti. La fel, dovlecelul se taie rondele foarte subtiri. Se adauga patrunjelul tocat. Se amesteca totul.

2. Intr-un bol puneti uleiul, apoi adaugati incet sucul de lamaie amestecand tot timpul cu un tel mic pana amestecul devine vascos. Adaugati ceapa si usturoiul strivit, apoi sare si piper dupa gust. Gustati dressingul.

3. Turnati dressingul peste ciuperci si amestecati astfel incat totul sa fie acoperit de el. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 2-3 ore.

4. Se serveste simplu, eventual pe un pat de salata verde. Daca doriti, puteti presara cu parmezan

Sursa: e-retete.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda o reteta delicioasa : Salata de ciuperci marinate

,

Ingrediente

 

300 g ciuperci champignon (alegeti ciuperci mai mici)

1 dovlecel mic mic (cam cat un morcov mare)

1/2 legaturica patrunjel

1 lingura parmezan  razuit (optional)

 

Dressing

suc de la 1 lamaie

80 ml ulei masline

1 lingura ceapa rosie tocata foarte marunt

1 catel usturoi

sare, piper

Portii: 2

 

Preparare

1.          Se curata ciupercile de picioruse. Se taie felii, cat de subtiri puteti. La fel, dovlecelul se taie rondele foarte subtiri. Se adauga patrunjelul tocat. Se amesteca totul.

2.          Intr-un bol puneti uleiul, apoi adaugati incet sucul de lamaie amestecand tot timpul cu un tel mic pana amestecul devine vascos. Adaugati ceapa si usturoiul strivit, apoi sare si piper dupa gust. Gustati dressingul.

3.          Turnati dressingul peste ciuperci si amestecati astfel incat totul sa fie acoperit de el. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 2-3 ore.

4.          Se serveste simplu, eventual pe un pat de salata verde. Daca doriti, puteti presara cu parmezan

 

Sursa: e-retete.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente

 

300 g ciuperci champignon (alegeti ciuperci mai mici)

1 dovlecel mic mic (cam cat un morcov mare)

1/2 legaturica patrunjel

1 lingura parmezan  razuit (optional)

 

Dressing

suc de la 1 lamaie

80 ml ulei masline

1 lingura ceapa rosie tocata foarte marunt

1 catel usturoi

sare, piper

Portii: 2

 

Preparare

1.          Se curata ciupercile de picioruse. Se taie felii, cat de subtiri puteti. La fel, dovlecelul se taie rondele foarte subtiri. Se adauga patrunjelul tocat. Se amesteca totul.

2.          Intr-un bol puneti uleiul, apoi adaugati incet sucul de lamaie amestecand tot timpul cu un tel mic pana amestecul devine vascos. Adaugati ceapa si usturoiul strivit, apoi sare si piper dupa gust. Gustati dressingul.

3.          Turnati dressingul peste ciuperci si amestecati astfel incat totul sa fie acoperit de el. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 2-3 ore.

4.          Se serveste simplu, eventual pe un pat de salata verde. Daca doriti, puteti presara cu parmezan

 

Sursa: e-retete.ro

">

Ingrediente

 

300 g ciuperci champignon (alegeti ciuperci mai mici)

1 dovlecel mic mic (cam cat un morcov mare)

1/2 legaturica patrunjel

1 lingura parmezan  razuit (optional)

 

Dressing

suc de la 1 lamaie

80 ml ulei masline

1 lingura ceapa rosie tocata foarte marunt

1 catel usturoi

sare, piper

Portii: 2

 

Preparare

1.          Se curata ciupercile de picioruse. Se taie felii, cat de subtiri puteti. La fel, dovlecelul se taie rondele foarte subtiri. Se adauga patrunjelul tocat. Se amesteca totul.

2.          Intr-un bol puneti uleiul, apoi adaugati incet sucul de lamaie amestecand tot timpul cu un tel mic pana amestecul devine vascos. Adaugati ceapa si usturoiul strivit, apoi sare si piper dupa gust. Gustati dressingul.

3.          Turnati dressingul peste ciuperci si amestecati astfel incat totul sa fie acoperit de el. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 2-3 ore.

4.          Se serveste simplu, eventual pe un pat de salata verde. Daca doriti, puteti presara cu parmezan

 

Sursa: e-retete.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii