Cronica de Iasi iti recomanda o reteta cu adevarat racoritoare: O salata de capsune si afine
Ingrediente
un bol mare de capsune
un bol mic de afine
2 linguri mari de zahar pudra vanilinat
1 fiola de esenta de vanilie
1 lamaie
3-4 frunze proaspete de menta
Mod de preparare
Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.
Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.
Se orneaza cu frunzulitele de menta.
Tag-uri:
Cronica de Iasi iti recomanda o reteta cu adevarat racoritoare: O salata de capsune si afine
Ingrediente
un bol mare d
,
e capsune
un bol mic de afine
2 linguri mari de zahar pudra vanilinat
1 fiola de esenta de vanilie
1 lamaie
3-4 frunze proaspete de menta
Mod de preparare
Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.
Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.
Se orneaza cu frunzulitele de menta.
" title="Stiri despre
e capsune
un bol mic de afine
2 linguri mari de zahar pudra vanilinat
1 fiola de esenta de vanilie
1 lamaie
3-4 frunze proaspete de menta
Mod de preparare
Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.
Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.
Se orneaza cu frunzulitele de menta.
">
e capsune
un bol mic de afine
2 linguri mari de zahar pudra vanilinat
1 fiola de esenta de vanilie
1 lamaie
3-4 frunze proaspete de menta
Mod de preparare
Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.
Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.
Se orneaza cu frunzulitele de menta.