ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
18-07-2011, ora 14:50

Reteta zilei: Salata de capsune si afine

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi iti recomanda o reteta cu adevarat racoritoare: O salata de capsune si afine

Ingrediente

un bol mare de capsune

un bol mic de afine

2 linguri mari de zahar pudra vanilinat

1 fiola de esenta de vanilie

1 lamaie

3-4 frunze proaspete de menta

Mod de preparare

Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.

Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.

Se orneaza cu frunzulitele de menta.

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi iti recomanda o reteta cu adevarat racoritoare: O salata de capsune si afine

Ingrediente

un bol mare d, e capsune

un bol mic de afine

2 linguri mari de zahar pudra vanilinat

1 fiola de esenta de vanilie

1 lamaie

3-4 frunze proaspete de menta

 

Mod de preparare

Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.

Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.

Se orneaza cu frunzulitele de menta.

" title="Stiri despre e capsune

un bol mic de afine

2 linguri mari de zahar pudra vanilinat

1 fiola de esenta de vanilie

1 lamaie

3-4 frunze proaspete de menta

 

Mod de preparare

Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.

Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.

Se orneaza cu frunzulitele de menta.

">e capsune

un bol mic de afine

2 linguri mari de zahar pudra vanilinat

1 fiola de esenta de vanilie

1 lamaie

3-4 frunze proaspete de menta

 

Mod de preparare

Se curata si se spala capsunele, apoi se taie in sferturi si se pun intr-un castron mare. Se adauga afinele spalate si scurse bine de apa, apoi zeama unei lamai stoarse. Se presara deasupra zaharul pudra vanilinat, esenta de vanilie si cu ajutorul unei linguri mari de salata, se amesteca usor.

Se da catsronul la rece, in frigider, minim 1 ora.

Se orneaza cu frunzulitele de menta.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii