Cronica de Iasi iti recomanda astazi o reteta delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit: Salata cu dovlecei si mozzarella.
Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara aceasta reteta sunt:
• 2 dovlecei mici
• 1 rosie
• 125 g de mozzarella
• 1 lingura de ulei de masline
• 1 lingura de otet balsamic (sau de mere)
• 1 lingurita de oregano
• 1 lingurita de busuioc proaspat
• 1 lingurita de maghiran
• sare si piper macinat
Mai intai, se spala dovleceii si se feliaza subtire. Apoi, se sareaza si se lasa asa vreo 30 de minute pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa. Se spala si se feliaza rosiile. Apoi se pun peste dovlecei. Se ia branza, se scurge, se feliaza cuburi si se aseaza printre feliile de rosii.
Pentru dressing: Se amesteca otetul cu uleiul de masline si cu ierburile uscate, dupa care se toarna peste salata si se serveste.
Tag-uri:
Cronica de Iasi iti recomanda astazi o reteta delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit: Salata cu dovlecei si mozzarella.
,
Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara aceasta reteta sunt:
• 2 dovlecei mici
• 1 rosie
• 125 g de mozzarella
• 1 lingura de ulei de masline
• 1 lingura de otet balsamic (sau de mere)
• 1 lingurita de oregano
• 1 lingurita de busuioc proaspat
• 1 lingurita de maghiran
• sare si piper macinat
Mai intai, se spala dovleceii si se feliaza subtire. Apoi, se sareaza si se lasa asa vreo 30 de minute pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa. Se spala si se feliaza rosiile. Apoi se pun peste dovlecei. Se ia branza, se scurge, se feliaza cuburi si se aseaza printre feliile de rosii.
Pentru dressing: Se amesteca otetul cu uleiul de masline si cu ierburile uscate, dupa care se toarna peste salata si se serveste.
" title="Stiri despre
Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara aceasta reteta sunt:
• 2 dovlecei mici
• 1 rosie
• 125 g de mozzarella
• 1 lingura de ulei de masline
• 1 lingura de otet balsamic (sau de mere)
• 1 lingurita de oregano
• 1 lingurita de busuioc proaspat
• 1 lingurita de maghiran
• sare si piper macinat
Mai intai, se spala dovleceii si se feliaza subtire. Apoi, se sareaza si se lasa asa vreo 30 de minute pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa. Se spala si se feliaza rosiile. Apoi se pun peste dovlecei. Se ia branza, se scurge, se feliaza cuburi si se aseaza printre feliile de rosii.
Pentru dressing: Se amesteca otetul cu uleiul de masline si cu ierburile uscate, dupa care se toarna peste salata si se serveste.
">
Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara aceasta reteta sunt:
• 2 dovlecei mici
• 1 rosie
• 125 g de mozzarella
• 1 lingura de ulei de masline
• 1 lingura de otet balsamic (sau de mere)
• 1 lingurita de oregano
• 1 lingurita de busuioc proaspat
• 1 lingurita de maghiran
• sare si piper macinat
Mai intai, se spala dovleceii si se feliaza subtire. Apoi, se sareaza si se lasa asa vreo 30 de minute pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa. Se spala si se feliaza rosiile. Apoi se pun peste dovlecei. Se ia branza, se scurge, se feliaza cuburi si se aseaza printre feliile de rosii.
Pentru dressing: Se amesteca otetul cu uleiul de masline si cu ierburile uscate, dupa care se toarna peste salata si se serveste.