Cronica de Iasi va recomanda: Rulouri umplute

Ingrediente:
4 felii de cotlet de porc
sare si piper
8 felii bacon
Pentru umplutura:
250 g branza de vaci
1 lingura smantana
1 galbenus de ou
2 catei usturoi
marar
sare si piper
1 morcov
1/2 gogosar
Pentru sos:
4-5 catei usturoi
150 g smantana
1 frunza de busuioc verde
marar
sare
Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.
Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.
Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.
Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.
Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.
Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Rulouri umplute
,

Ingrediente:
4 felii de cotlet de porc
sare si piper
8 felii bacon
Pentru umplutura:
250 g branza de vaci
1 lingura smantana
1 galbenus de ou
2 catei usturoi
marar
sare si piper
1 morcov
1/2 gogosar
Pentru sos:
4-5 catei usturoi
150 g smantana
1 frunza de busuioc verde
marar
sare
Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.
Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.
Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.
Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.
Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.
Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
" title="Stiri despre

Ingrediente:
4 felii de cotlet de porc
sare si piper
8 felii bacon
Pentru umplutura:
250 g branza de vaci
1 lingura smantana
1 galbenus de ou
2 catei usturoi
marar
sare si piper
1 morcov
1/2 gogosar
Pentru sos:
4-5 catei usturoi
150 g smantana
1 frunza de busuioc verde
marar
sare
Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.
Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.
Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.
Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.
Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.
Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
">

Ingrediente:
4 felii de cotlet de porc
sare si piper
8 felii bacon
Pentru umplutura:
250 g branza de vaci
1 lingura smantana
1 galbenus de ou
2 catei usturoi
marar
sare si piper
1 morcov
1/2 gogosar
Pentru sos:
4-5 catei usturoi
150 g smantana
1 frunza de busuioc verde
marar
sare
Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.
Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.
Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.
Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.
Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.
Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com