Cronica de Iasi recomanda: Rulada de pui
Ingrediente
300 g carne de pui macinata
50 g cascaval razuit
2 oua mici
1/2 ardei rosu mai mic (crud sau copt)
1 morcov mic fiert
1 fir ceapa verde
2 castraveciori murati
2-3 felii sunca
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper
Preparare
1. Se toaca ardeiul, morcovul, ceapa verde si sunca cubulete mici. Tocati si castravetii murati si ii stoarceti de apa.Daca folositi ardei rosu crud sa-l tocati foarte marunt ca sa aiba timp sa se coaca
2. Se pun in robot: carnea de pui, ouale crude, cascavalul si condimentati cu sare si piper. Macinati bine totul, timp de 1 minut, pana obtineti o pasta.
3. Puneti pasta peste legumele si sunca cubulete si omogenizati.
4. Pregatiti conserva (puteti folosi o conserva de 400 g): decupati-o la ambele capete. Decupati un dreptunghi din hartie de copt cu care sa puteti tapeta interiorul conservei. Ungeti hartia de copt cu ulei.
5. Pe tava cuptorului asezati hartie de copt (simpla, nu trebuie unsa). Asezati conserva, in picioare, pe hartie. Introduceti hartia unsa in conserva, cu partea unsa spre interior.
6. Umpleti conserva cu amestecul de pui si legume. Umpleti cu atentie, sa nu ramana goluri. Taiati excesul de hartie de copt de deasupra, daca e cazul. Acoperiti conserva cu folie de aluminiu.
7. Dati la cuptor la 180C pentru 35-40 minute. In ultimele 5 minute indepartati folia de aluminiu.
8. Scoateti tava din cuptor si lasati rulada sa se raceasca in conserva.
9. Ridicati usor conserva si rulada e gata, trebuie doar feliata in momentul servirii.
10. Pastrati-o la frigider, in picioare (ca sa nu se deformeze), acoperita cu folie.
Sursa: e-retete.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi recomanda: Rulada de pui
,
Ingrediente
300 g carne de pui macinata
50 g cascaval razuit
2 oua mici
1/2 ardei rosu mai mic (crud sau copt)
1 morcov mic fiert
1 fir ceapa verde
2 castraveciori murati
2-3 felii sunca
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper
Preparare
1. Se toaca ardeiul, morcovul, ceapa verde si sunca cubulete mici. Tocati si castravetii murati si ii stoarceti de apa.Daca folositi ardei rosu crud sa-l tocati foarte marunt ca sa aiba timp sa se coaca
2. Se pun in robot: carnea de pui, ouale crude, cascavalul si condimentati cu sare si piper. Macinati bine totul, timp de 1 minut, pana obtineti o pasta.
3. Puneti pasta peste legumele si sunca cubulete si omogenizati.
4. Pregatiti conserva (puteti folosi o conserva de 400 g): decupati-o la ambele capete. Decupati un dreptunghi din hartie de copt cu care sa puteti tapeta interiorul conservei. Ungeti hartia de copt cu ulei.
5. Pe tava cuptorului asezati hartie de copt (simpla, nu trebuie unsa). Asezati conserva, in picioare, pe hartie. Introduceti hartia unsa in conserva, cu partea unsa spre interior.
6. Umpleti conserva cu amestecul de pui si legume. Umpleti cu atentie, sa nu ramana goluri. Taiati excesul de hartie de copt de deasupra, daca e cazul. Acoperiti conserva cu folie de aluminiu.
7. Dati la cuptor la 180C pentru 35-40 minute. In ultimele 5 minute indepartati folia de aluminiu.
8. Scoateti tava din cuptor si lasati rulada sa se raceasca in conserva.
9. Ridicati usor conserva si rulada e gata, trebuie doar feliata in momentul servirii.
10. Pastrati-o la frigider, in picioare (ca sa nu se deformeze), acoperita cu folie.
Sursa: e-retete.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente
300 g carne de pui macinata
50 g cascaval razuit
2 oua mici
1/2 ardei rosu mai mic (crud sau copt)
1 morcov mic fiert
1 fir ceapa verde
2 castraveciori murati
2-3 felii sunca
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper
Preparare
1. Se toaca ardeiul, morcovul, ceapa verde si sunca cubulete mici. Tocati si castravetii murati si ii stoarceti de apa.Daca folositi ardei rosu crud sa-l tocati foarte marunt ca sa aiba timp sa se coaca
2. Se pun in robot: carnea de pui, ouale crude, cascavalul si condimentati cu sare si piper. Macinati bine totul, timp de 1 minut, pana obtineti o pasta.
3. Puneti pasta peste legumele si sunca cubulete si omogenizati.
4. Pregatiti conserva (puteti folosi o conserva de 400 g): decupati-o la ambele capete. Decupati un dreptunghi din hartie de copt cu care sa puteti tapeta interiorul conservei. Ungeti hartia de copt cu ulei.
5. Pe tava cuptorului asezati hartie de copt (simpla, nu trebuie unsa). Asezati conserva, in picioare, pe hartie. Introduceti hartia unsa in conserva, cu partea unsa spre interior.
6. Umpleti conserva cu amestecul de pui si legume. Umpleti cu atentie, sa nu ramana goluri. Taiati excesul de hartie de copt de deasupra, daca e cazul. Acoperiti conserva cu folie de aluminiu.
7. Dati la cuptor la 180C pentru 35-40 minute. In ultimele 5 minute indepartati folia de aluminiu.
8. Scoateti tava din cuptor si lasati rulada sa se raceasca in conserva.
9. Ridicati usor conserva si rulada e gata, trebuie doar feliata in momentul servirii.
10. Pastrati-o la frigider, in picioare (ca sa nu se deformeze), acoperita cu folie.
Sursa: e-retete.ro
">
Ingrediente
300 g carne de pui macinata
50 g cascaval razuit
2 oua mici
1/2 ardei rosu mai mic (crud sau copt)
1 morcov mic fiert
1 fir ceapa verde
2 castraveciori murati
2-3 felii sunca
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper
Preparare
1. Se toaca ardeiul, morcovul, ceapa verde si sunca cubulete mici. Tocati si castravetii murati si ii stoarceti de apa.Daca folositi ardei rosu crud sa-l tocati foarte marunt ca sa aiba timp sa se coaca
2. Se pun in robot: carnea de pui, ouale crude, cascavalul si condimentati cu sare si piper. Macinati bine totul, timp de 1 minut, pana obtineti o pasta.
3. Puneti pasta peste legumele si sunca cubulete si omogenizati.
4. Pregatiti conserva (puteti folosi o conserva de 400 g): decupati-o la ambele capete. Decupati un dreptunghi din hartie de copt cu care sa puteti tapeta interiorul conservei. Ungeti hartia de copt cu ulei.
5. Pe tava cuptorului asezati hartie de copt (simpla, nu trebuie unsa). Asezati conserva, in picioare, pe hartie. Introduceti hartia unsa in conserva, cu partea unsa spre interior.
6. Umpleti conserva cu amestecul de pui si legume. Umpleti cu atentie, sa nu ramana goluri. Taiati excesul de hartie de copt de deasupra, daca e cazul. Acoperiti conserva cu folie de aluminiu.
7. Dati la cuptor la 180C pentru 35-40 minute. In ultimele 5 minute indepartati folia de aluminiu.
8. Scoateti tava din cuptor si lasati rulada sa se raceasca in conserva.
9. Ridicati usor conserva si rulada e gata, trebuie doar feliata in momentul servirii.
10. Pastrati-o la frigider, in picioare (ca sa nu se deformeze), acoperita cu folie.
Sursa: e-retete.ro