Cronica de Iasi va recomanda: Rulada de pui
-1 piept de pui
- 1 morcov
-2 catei usturoi
-1 ou
-sare si piper
-busuioc
-cimbru
Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.
Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.
Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.
Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Rulada de pui
,
-1 piept de pui
- 1 morcov
-2 catei usturoi
-1 ou
-sare si piper
-busuioc
-cimbru
Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.
Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.
Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.
Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
" title="Stiri despre
-1 piept de pui
- 1 morcov
-2 catei usturoi
-1 ou
-sare si piper
-busuioc
-cimbru
Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.
Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.
Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.
Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
">
-1 piept de pui
- 1 morcov
-2 catei usturoi
-1 ou
-sare si piper
-busuioc
-cimbru
Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.
Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.
Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.
Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com