ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
10-11-2011, ora 07:04

Reteta zilei : Rulada de pui

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Rulada de pui

-1 piept de pui

- 1 morcov

-2 catei usturoi

-1 ou

-sare si piper

-busuioc

-cimbru

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.

Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Rulada de pui

,

 -1 piept de pui

- 1 morcov

-2 catei usturoi

-1 ou

-sare si piper

-busuioc

-cimbru

 

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.

Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

 -1 piept de pui

- 1 morcov

-2 catei usturoi

-1 ou

-sare si piper

-busuioc

-cimbru

 

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.

Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

 -1 piept de pui

- 1 morcov

-2 catei usturoi

-1 ou

-sare si piper

-busuioc

-cimbru

 

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.

Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii