Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
VIATA IN IASI
Reteta zilei: Rolls Cinnabon
Articol de Adelina FlorescuCronica de Iasi va recomanda: Rolls Cinnabon
Pentru aluat:
* 240 ml lapte
* 100 g zahar
* 80 g unt
* 2 oua
* 2 si 1/2 lingurite drojdie uscata
* 1 lingurita sare
* 4 cani faina
Pentru Umplutura:
* 100 g zahar
* 80 g unt
* 2-3 linguri scortisoara
Pentru Glazura:
* 100 g unt
* 150 g branza Almette
* 150 g zahar pudra
* nuci
Se dizolva drojdia in laptele caldut. Se adauga apoi zaharul, ouale, untul moale, sarea si faina. Se framanta aluatul pana devine elastic, dar usor lipicios. Se acopera si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Aluatul se rastoarna pe masa usor infainata si se intinde o foaie dreptunghiulara de cca 0.5 cm grosime. Se unge cu unt si se presara cu zahar si scortisoara, cat mai uniform posibil.
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email