Cronica de Iasi va propune sa incercati : Pulpe de pui cu nuca de cocos
Ingrediente:
- 4 copanele
- 1 ou
- 50 g nuca de cocos
- sare si piper alb
Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.
Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.
Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.
Se servesc cu garnitura preferata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va propune sa incercati : Pulpe de pui cu nuca de cocos
,
Ingrediente:
- 4 copanele
- 1 ou
- 50 g nuca de cocos
- sare si piper alb
Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.
Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.
Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.
Se servesc cu garnitura preferata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
" title="Stiri despre
Ingrediente:
- 4 copanele
- 1 ou
- 50 g nuca de cocos
- sare si piper alb
Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.
Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.
Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.
Se servesc cu garnitura preferata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
">
Ingrediente:
- 4 copanele
- 1 ou
- 50 g nuca de cocos
- sare si piper alb
Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.
Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.
Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.
Se servesc cu garnitura preferata.
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com