ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
07-11-2011, ora 07:59

Reteta zilei: Pulpe de pui cu nuca de cocos

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va propune sa incercati : Pulpe de pui cu nuca de cocos

Ingrediente:

- 4 copanele

- 1 ou

- 50 g nuca de cocos

- sare si piper alb

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va propune sa incercati : Pulpe de pui cu nuca de cocos

,

Ingrediente:

- 4 copanele

- 1 ou

- 50 g nuca de cocos

- sare si piper alb

 

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- 4 copanele

- 1 ou

- 50 g nuca de cocos

- sare si piper alb

 

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

Ingrediente:

- 4 copanele

- 1 ou

- 50 g nuca de cocos

- sare si piper alb

 

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii