Cronica de Iasi recomanda: Pui in sos de ciuperci
Ingrediente:
2 linguri ulei
4 copanele de pui
500ml supa de pui
50g unt
O ceapa taiata marunt
400g ciuperci
300ml vin alb sec
200ml smantana lichida (double cream)
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.
In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.
Sursa: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi recomanda: Pui in sos de ciuperci
,
Ingrediente:
2 linguri ulei
4 copanele de pui
500ml supa de pui
50g unt
O ceapa taiata marunt
400g ciuperci
300ml vin alb sec
200ml smantana lichida (double cream)
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.
In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.
Sursa: gustos.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente:
2 linguri ulei
4 copanele de pui
500ml supa de pui
50g unt
O ceapa taiata marunt
400g ciuperci
300ml vin alb sec
200ml smantana lichida (double cream)
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.
In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.
Sursa: gustos.ro
">
Ingrediente:
2 linguri ulei
4 copanele de pui
500ml supa de pui
50g unt
O ceapa taiata marunt
400g ciuperci
300ml vin alb sec
200ml smantana lichida (double cream)
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.
In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.
Sursa: gustos.ro