ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-10-2011, ora 06:22

Reteta zilei: Pui in sos de ciuperci

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Pui in sos de ciuperci

Ingrediente:

2 linguri ulei

4 copanele de pui

500ml supa de pui

50g unt

O ceapa taiata marunt

400g ciuperci

300ml vin alb sec

200ml smantana lichida (double cream)

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.

In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Pui in sos de ciuperci

,

Ingrediente:

2 linguri ulei

4 copanele de pui

500ml supa de pui

50g unt

O ceapa taiata marunt

400g ciuperci

300ml vin alb sec

200ml smantana lichida (double cream)

 

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.

In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

2 linguri ulei

4 copanele de pui

500ml supa de pui

50g unt

O ceapa taiata marunt

400g ciuperci

300ml vin alb sec

200ml smantana lichida (double cream)

 

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.

In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

2 linguri ulei

4 copanele de pui

500ml supa de pui

50g unt

O ceapa taiata marunt

400g ciuperci

300ml vin alb sec

200ml smantana lichida (double cream)

 

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati puiul si puneti-l intr-o alta oala mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.

In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dati focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul si mai lasati pe foc 3 minute.

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii