A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1735057310.9587.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Prajtura cu dulceata si nuci
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-11-2011, ora 06:17

Reteta zilei: Prajtura cu dulceata si nuci

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda:Prajtura cu dulceata si nuci

Ingrediente:

200 g zahar

200 g unsoare

2 oua

4-5 linguri de smantana

Coaja de lamaie

500 g de faina

1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu

Putina sare

Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata

Mod de preparare:

Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.

Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.

Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.

Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.

Se coace pana se rumeneste.

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda:Prajtura cu dulceata si nuci

,

Ingrediente:

200 g zahar

200 g unsoare

2 oua

4-5 linguri de smantana

Coaja de lamaie

500 g de faina

1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu

Putina sare

Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata

 

Mod de preparare:

Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.

Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.

Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.

Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.

Se coace pana se rumeneste.

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

200 g zahar

200 g unsoare

2 oua

4-5 linguri de smantana

Coaja de lamaie

500 g de faina

1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu

Putina sare

Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata

 

Mod de preparare:

Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.

Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.

Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.

Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.

Se coace pana se rumeneste.

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

200 g zahar

200 g unsoare

2 oua

4-5 linguri de smantana

Coaja de lamaie

500 g de faina

1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu

Putina sare

Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata

 

Mod de preparare:

Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.

Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.

Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.

Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.

Se coace pana se rumeneste.

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii