Cronica de Iasi va recomanda:Prajtura cu dulceata si nuci
Ingrediente:
200 g zahar
200 g unsoare
2 oua
4-5 linguri de smantana
Coaja de lamaie
500 g de faina
1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
Putina sare
Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata
Mod de preparare:
Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.
Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.
Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.
Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.
Se coace pana se rumeneste.
Sursa: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda:Prajtura cu dulceata si nuci
,
Ingrediente:
200 g zahar
200 g unsoare
2 oua
4-5 linguri de smantana
Coaja de lamaie
500 g de faina
1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
Putina sare
Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata
Mod de preparare:
Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.
Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.
Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.
Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.
Se coace pana se rumeneste.
Sursa: gustos.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente:
200 g zahar
200 g unsoare
2 oua
4-5 linguri de smantana
Coaja de lamaie
500 g de faina
1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
Putina sare
Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata
Mod de preparare:
Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.
Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.
Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.
Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.
Se coace pana se rumeneste.
Sursa: gustos.ro
">
Ingrediente:
200 g zahar
200 g unsoare
2 oua
4-5 linguri de smantana
Coaja de lamaie
500 g de faina
1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
Putina sare
Umplutura din 300g nuci macinate si 1 borcan de dulceata
Mod de preparare:
Se face un aluat si se lasa 30 de minute la frigider.
Din jumatate se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei.
Peste aluat se pune o dulceata/gem/marmelada mai groasa de care doriti, amestecata cu nuci.
Din aluatul ramas se fac fasii lungi care se pun peste dulceata.
Se coace pana se rumeneste.
Sursa: gustos.ro