ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
19-11-2011, ora 07:55

Reteta zilei: Prajitura cu morcovi si cocos

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Prajitura cu morcovi si cocos

Ingrediente:

Pentru 10 portii:

-300 g morcovi

-100 g cocos

-150g zahar

-30 g unt

-3 oua

-3 linguri faina

-1 plic drojdie uscata

Mod de preparare:

1. Morcovii spalati, curatati si rasi se pun intr-un castron. Adaugam zaharul si nuca de cocos, amestecand bine.

2. Intr-o cratita se topeste untul si lasam sa se raceasca.

3. Batem ouale bine si le amestecam cu untul topit si racit.

4. Adaugam faina, drojdia si ouale peste compozitia din castron.

5. Ungem cu unt o forma de tort cu peretii detasabili si punem hartie de copt doar pe fundul tavii.

6. Turnam compozitia in tava si se baga la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.

Cand e gata se lasa sa se raceasca in cuptor.

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Prajitura cu morcovi si cocos

,

Ingrediente:

Pentru 10 portii:

-300 g morcovi

-100 g cocos

-150g zahar

-30 g unt

-3 oua

-3 linguri faina

-1 plic drojdie uscata

 

Mod de preparare:

1. Morcovii spalati, curatati si rasi se pun intr-un castron. Adaugam zaharul si nuca de cocos, amestecand bine.

2. Intr-o cratita se topeste untul si lasam sa se raceasca.

3. Batem ouale bine si le amestecam cu untul topit si racit.

4. Adaugam faina, drojdia si ouale peste compozitia din castron.

5. Ungem cu unt o forma de tort cu peretii detasabili si punem hartie de copt doar pe fundul tavii.

6. Turnam compozitia in tava si se baga la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.

Cand e gata se lasa sa se raceasca in cuptor.

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

Pentru 10 portii:

-300 g morcovi

-100 g cocos

-150g zahar

-30 g unt

-3 oua

-3 linguri faina

-1 plic drojdie uscata

 

Mod de preparare:

1. Morcovii spalati, curatati si rasi se pun intr-un castron. Adaugam zaharul si nuca de cocos, amestecand bine.

2. Intr-o cratita se topeste untul si lasam sa se raceasca.

3. Batem ouale bine si le amestecam cu untul topit si racit.

4. Adaugam faina, drojdia si ouale peste compozitia din castron.

5. Ungem cu unt o forma de tort cu peretii detasabili si punem hartie de copt doar pe fundul tavii.

6. Turnam compozitia in tava si se baga la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.

Cand e gata se lasa sa se raceasca in cuptor.

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

Pentru 10 portii:

-300 g morcovi

-100 g cocos

-150g zahar

-30 g unt

-3 oua

-3 linguri faina

-1 plic drojdie uscata

 

Mod de preparare:

1. Morcovii spalati, curatati si rasi se pun intr-un castron. Adaugam zaharul si nuca de cocos, amestecand bine.

2. Intr-o cratita se topeste untul si lasam sa se raceasca.

3. Batem ouale bine si le amestecam cu untul topit si racit.

4. Adaugam faina, drojdia si ouale peste compozitia din castron.

5. Ungem cu unt o forma de tort cu peretii detasabili si punem hartie de copt doar pe fundul tavii.

6. Turnam compozitia in tava si se baga la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.

Cand e gata se lasa sa se raceasca in cuptor.

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii