A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1735292565.8025.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Prajitura cu migdale si mere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
28-10-2011, ora 06:35

Reteta zilei: Prajitura cu migdale si mere

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda :Prajitura cu migdale si mere

Ingrediente

-150 gr migdale prajite

- 1 plic de praf de copt

- un varf de cutit de sare

- 260 gr faina de prajituri

-150 gr zahar tos

-2 oua mari

-75 gr unt de masa

-1 lingurita esenta de migdale

-3 mere decojite si feliate foarte subtire

- scortisoara

Mod de preparare

Se incalzesc bine migdalele prajite apoi se faramiteaza cu ajutorul unei rasnite sau blender cu cutit.

Se bat bine ouale cu esenta de vanilie, scortisoara si esenta de migdale.

Intr-un bol adanc se amesteca faina, zaharul, praful de copt si varful de cutit de sare.

Se adauga amestecul de oua si esente, apoi migdalele sfaramate, amestecand bine.

Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt topit si tapetata apoi cu faina, la cuptor, iar feliile de mere caramelizate in prealabil se aseaza deasupra.

Se da prajitura la cuptor, circa 35-40 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gastronomie.ele.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda :Prajitura cu migdale si mere

 

Ingrediente

 -150 gr migdale prajite

- 1 plic de praf de copt,

- un varf de cutit de sare

- 260 gr faina de prajituri

 -150 gr zahar tos

 -2 oua mari

 -75 gr unt de masa

 -1 lingurita esenta de migdale

 -3 mere decojite si feliate foarte subtire

- scortisoara

 

Mod de preparare

 Se incalzesc bine migdalele prajite apoi se faramiteaza cu ajutorul unei rasnite sau blender cu cutit.

 Se bat bine ouale cu esenta de vanilie, scortisoara si esenta de migdale.

 Intr-un bol adanc se amesteca faina, zaharul, praful de copt si varful de cutit de sare.

 Se adauga amestecul de oua si esente, apoi migdalele sfaramate, amestecand bine.

 Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt topit si tapetata apoi cu faina, la cuptor, iar feliile de mere caramelizate in prealabil se aseaza deasupra.

 Se da prajitura la cuptor, circa 35-40 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gastronomie.ele.ro

" title="Stiri despre

- un varf de cutit de sare

- 260 gr faina de prajituri

 -150 gr zahar tos

 -2 oua mari

 -75 gr unt de masa

 -1 lingurita esenta de migdale

 -3 mere decojite si feliate foarte subtire

- scortisoara

 

Mod de preparare

 Se incalzesc bine migdalele prajite apoi se faramiteaza cu ajutorul unei rasnite sau blender cu cutit.

 Se bat bine ouale cu esenta de vanilie, scortisoara si esenta de migdale.

 Intr-un bol adanc se amesteca faina, zaharul, praful de copt si varful de cutit de sare.

 Se adauga amestecul de oua si esente, apoi migdalele sfaramate, amestecand bine.

 Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt topit si tapetata apoi cu faina, la cuptor, iar feliile de mere caramelizate in prealabil se aseaza deasupra.

 Se da prajitura la cuptor, circa 35-40 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gastronomie.ele.ro

">

- un varf de cutit de sare

- 260 gr faina de prajituri

 -150 gr zahar tos

 -2 oua mari

 -75 gr unt de masa

 -1 lingurita esenta de migdale

 -3 mere decojite si feliate foarte subtire

- scortisoara

 

Mod de preparare

 Se incalzesc bine migdalele prajite apoi se faramiteaza cu ajutorul unei rasnite sau blender cu cutit.

 Se bat bine ouale cu esenta de vanilie, scortisoara si esenta de migdale.

 Intr-un bol adanc se amesteca faina, zaharul, praful de copt si varful de cutit de sare.

 Se adauga amestecul de oua si esente, apoi migdalele sfaramate, amestecand bine.

 Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt topit si tapetata apoi cu faina, la cuptor, iar feliile de mere caramelizate in prealabil se aseaza deasupra.

 Se da prajitura la cuptor, circa 35-40 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gastronomie.ele.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii