A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584201.6069.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Prajitura cu branza si Fanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
16-06-2011, ora 11:52

Reteta zilei: Prajitura cu branza si Fanta

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta o reteta racoroasa si savuroasa: Prajitura cu branza si Fanta.

De ce aveti nevoie?

Pentru blat:

6 oua
100 ml ulei
6 lg de zahar
2 lg de cacao
4 lg de faina
1 pachet praf de copt

Pentru crema:

500 g branza de vaci
200g unt
150 g zahar
esenta de vanilie

Pentru glazura:

850 ml Fanta (sau orice alt suc va place)
2 plicuri de budinca de vanilie
5 linguri de zahar

Cum preparati?

Se incepe cu pregatirea blatului. Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza sa se omogenizeze. Apoi se pune faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 de minute si se lasa la racit in tava.
Intre timp se prepara crema de branza. Untul se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie si se mixeaza bine. Crema se intinde pe blatul racit si se lasa la frigider.
Apoi, amestecam 850 ml de fanta pe foc pana se ingroasa. Cand este doar putin caldut, se adauga peste crema. Se lasa la rece pana se intareste glazura si se savureaza cu pofta!
Sursa: edithfrincu.blogspot.com
     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta o reteta racoroasa si savuroasa: Prajitura cu branza si Fanta.

,

De ce aveti nevoie?

Pentru blat:

6 oua
100 ml ulei
6 lg de zahar
2 lg de cacao
4 lg de faina
1 pachet praf de copt

Pentru crema:

500 g branza de vaci
200g unt
150 g zahar
esenta de vanilie 

Pentru glazura:

850 ml Fanta (sau orice alt suc va place)
2 plicuri de budinca de vanilie
5 linguri de zahar

Cum preparati?

Se incepe cu pregatirea blatului. Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza sa se omogenizeze. Apoi se pune faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 de minute si se lasa la racit in tava.
" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

Pentru blat:

6 oua
100 ml ulei
6 lg de zahar
2 lg de cacao
4 lg de faina
1 pachet praf de copt

Pentru crema:

500 g branza de vaci
200g unt
150 g zahar
esenta de vanilie 

Pentru glazura:

850 ml Fanta (sau orice alt suc va place)
2 plicuri de budinca de vanilie
5 linguri de zahar

Cum preparati?

Se incepe cu pregatirea blatului. Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza sa se omogenizeze. Apoi se pune faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 de minute si se lasa la racit in tava.
">

De ce aveti nevoie?

Pentru blat:

6 oua
100 ml ulei
6 lg de zahar
2 lg de cacao
4 lg de faina
1 pachet praf de copt

Pentru crema:

500 g branza de vaci
200g unt
150 g zahar
esenta de vanilie 

Pentru glazura:

850 ml Fanta (sau orice alt suc va place)
2 plicuri de budinca de vanilie
5 linguri de zahar

Cum preparati?

Se incepe cu pregatirea blatului. Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza sa se omogenizeze. Apoi se pune faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 de minute si se lasa la racit in tava.
,
Intre timp se prepara crema de branza. Untul se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie si se mixeaza bine. Crema se intinde pe blatul racit si se lasa la frigider.
" title="Stiri despre
Intre timp se prepara crema de branza. Untul se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie si se mixeaza bine. Crema se intinde pe blatul racit si se lasa la frigider.
">
Intre timp se prepara crema de branza. Untul se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie si se mixeaza bine. Crema se intinde pe blatul racit si se lasa la frigider.
,
Apoi, amestecam 850 ml de fanta  pe foc pana se ingroasa. Cand este doar putin caldut, se adauga peste crema. Se lasa la rece pana se intareste glazura si se savureaza cu pofta!
" title="Stiri despre
Apoi, amestecam 850 ml de fanta  pe foc pana se ingroasa. Cand este doar putin caldut, se adauga peste crema. Se lasa la rece pana se intareste glazura si se savureaza cu pofta!
">
Apoi, amestecam 850 ml de fanta  pe foc pana se ingroasa. Cand este doar putin caldut, se adauga peste crema. Se lasa la rece pana se intareste glazura si se savureaza cu pofta!
,
Sursa: edithfrincu.blogspot.com
" title="Stiri despre
Sursa: edithfrincu.blogspot.com
">
Sursa: edithfrincu.blogspot.com
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
buy cialis generic,  05.01.2021 22:34

hello guos 9128738515

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii