A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1731684458.2342.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Prajitura cu banana si ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
07-10-2011, ora 06:11

Reteta zilei: Prajitura cu banana si ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Prajitura cu banana si ciocolata

Ingrediente:

Pentru blat:

112 g ciocolata rupta bucatele

60 g unt .

1 cana si jumatate de faina.

100 g zahar.

2 lingurite ness.

2 lingurite praf de copt.

un praf de sare.

250 ml iaurt.

2 banane mari,una pasata, pentru umplutura si una pentru ornat prajitura.

2 oua.

Pentru glazura :

100 ml frisca lichida

112 g ciocolata rupta bucatele.

1 plic fistic maruntit, pentru ornament.

Mod de preparare:

Topiti untul si ciocolata.

Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.

Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute.

Pentru glazura se incalzeste frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste (se lasa sa ajunga la temperatura camerei) si se intinde pe prajitura.Se da la rece pentru o ora.

Foto: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Prajitura cu banana si ciocolata

,

 

Ingrediente:

Pentru blat:

112 g ciocolata rupta bucatele

60 g unt .

1 cana si jumatate de faina.

100 g zahar.

2 lingurite ness.

2 lingurite praf de copt.

un praf de sare.

250 ml iaurt.

2 banane mari,una pasata, pentru umplutura si una pentru ornat prajitura.

2 oua.

Pentru glazura :

100 ml frisca lichida

112 g ciocolata rupta bucatele.

1 plic fistic maruntit, pentru ornament.

 

Mod de preparare:

Topiti untul si ciocolata.

Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.

Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute.

Pentru glazura se incalzeste frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste (se lasa sa ajunga la temperatura camerei) si se intinde pe prajitura.Se da la rece pentru o ora.

Foto: gustos.ro

" title="Stiri despre

 

Ingrediente:

Pentru blat:

112 g ciocolata rupta bucatele

60 g unt .

1 cana si jumatate de faina.

100 g zahar.

2 lingurite ness.

2 lingurite praf de copt.

un praf de sare.

250 ml iaurt.

2 banane mari,una pasata, pentru umplutura si una pentru ornat prajitura.

2 oua.

Pentru glazura :

100 ml frisca lichida

112 g ciocolata rupta bucatele.

1 plic fistic maruntit, pentru ornament.

 

Mod de preparare:

Topiti untul si ciocolata.

Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.

Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute.

Pentru glazura se incalzeste frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste (se lasa sa ajunga la temperatura camerei) si se intinde pe prajitura.Se da la rece pentru o ora.

Foto: gustos.ro

">

 

Ingrediente:

Pentru blat:

112 g ciocolata rupta bucatele

60 g unt .

1 cana si jumatate de faina.

100 g zahar.

2 lingurite ness.

2 lingurite praf de copt.

un praf de sare.

250 ml iaurt.

2 banane mari,una pasata, pentru umplutura si una pentru ornat prajitura.

2 oua.

Pentru glazura :

100 ml frisca lichida

112 g ciocolata rupta bucatele.

1 plic fistic maruntit, pentru ornament.

 

Mod de preparare:

Topiti untul si ciocolata.

Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.

Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute.

Pentru glazura se incalzeste frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste (se lasa sa ajunga la temperatura camerei) si se intinde pe prajitura.Se da la rece pentru o ora.

Foto: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii