A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720439131.1953.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Porumb copt cu unt aromat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
30-06-2011, ora 14:09

Reteta zilei: Porumb copt cu unt aromat

Articol de Andra Petrariu

Pentru ca i-a sosit vremea, Cronica de Iasi va propune sa va rasfatati cu niste porumb copt cu unt aromat.

De ce aveti nevoie?

3 stiuleti de porumb

75g unt

cate ¼ lingurita de busuioc, oregano, cimbru, maghiran uscat

o lingurita de praf de usturoi sau 2 catei de usturoi dati pe razatoare

o lingurita sare

Cum preparati?

Se topeste untul si se amesteca in el toate condimentele (ierburile aromatice, sarea, usturoiul), apoi se lasala racit pana cand incepe sa se intareasca.

Se desfac cu grija panusii porumbului, insa nu se desprind de cotor. Cu o pensula pentru patiserie se unge bine porumbul cu untul aromat. Apoi se ridica panusii in jurul stiuletelui si se strange bine. Acesta e momentul perfect pentru a infasura fiecare stiulete de porumb in folie de aluminiu. Acestia se aseaza apoi in tava tapetata cu hartie si se lasa la copt pentru aproximativ 30 de minute in cuptorul incins. Nu uitati sa intoarceti din cand in cand stiuletii, pentru a fi siguri ca s-au copt uniform si sa testati daca sunt gata. Va uram Pofta Buna!

Sursa: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Pentru ca i-a sosit vremea, Cronica de Iasi va propune sa va rasfatati cu niste porumb copt cu unt aromat.

,

De ce aveti nevoie?

3 stiuleti de porumb

75g unt

cate ¼ lingurita de busuioc, oregano, cimbru, maghiran uscat

 o lingurita de praf de usturoi sau 2 catei de usturoi dati pe razatoare

o lingurita sare

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

3 stiuleti de porumb

75g unt

cate ¼ lingurita de busuioc, oregano, cimbru, maghiran uscat

 o lingurita de praf de usturoi sau 2 catei de usturoi dati pe razatoare

o lingurita sare

">

De ce aveti nevoie?

3 stiuleti de porumb

75g unt

cate ¼ lingurita de busuioc, oregano, cimbru, maghiran uscat

 o lingurita de praf de usturoi sau 2 catei de usturoi dati pe razatoare

o lingurita sare

,

Cum preparati?

Se topeste untul si se amesteca in el toate condimentele (ierburile aromatice, sarea, usturoiul), apoi se lasala racit pana cand incepe sa se intareasca.

Se desfac cu grija panusii porumbului, insa nu se desprind de cotor. Cu o pensula pentru patiserie se unge bine porumbul cu untul aromat. Apoi se ridica panusii in jurul stiuletelui si se strange bine. Acesta e momentul perfect pentru a infasura fiecare stiulete de porumb in folie de aluminiu. Acestia se aseaza apoi in tava tapetata cu hartie si se lasa la copt pentru aproximativ  30 de minute in cuptorul incins. Nu uitati sa intoarceti din cand in cand stiuletii, pentru a fi siguri ca s-au copt uniform si sa testati daca sunt gata. Va uram Pofta Buna!

" title="Stiri despre

Cum preparati?

Se topeste untul si se amesteca in el toate condimentele (ierburile aromatice, sarea, usturoiul), apoi se lasala racit pana cand incepe sa se intareasca.

Se desfac cu grija panusii porumbului, insa nu se desprind de cotor. Cu o pensula pentru patiserie se unge bine porumbul cu untul aromat. Apoi se ridica panusii in jurul stiuletelui si se strange bine. Acesta e momentul perfect pentru a infasura fiecare stiulete de porumb in folie de aluminiu. Acestia se aseaza apoi in tava tapetata cu hartie si se lasa la copt pentru aproximativ  30 de minute in cuptorul incins. Nu uitati sa intoarceti din cand in cand stiuletii, pentru a fi siguri ca s-au copt uniform si sa testati daca sunt gata. Va uram Pofta Buna!

">

Cum preparati?

Se topeste untul si se amesteca in el toate condimentele (ierburile aromatice, sarea, usturoiul), apoi se lasala racit pana cand incepe sa se intareasca.

Se desfac cu grija panusii porumbului, insa nu se desprind de cotor. Cu o pensula pentru patiserie se unge bine porumbul cu untul aromat. Apoi se ridica panusii in jurul stiuletelui si se strange bine. Acesta e momentul perfect pentru a infasura fiecare stiulete de porumb in folie de aluminiu. Acestia se aseaza apoi in tava tapetata cu hartie si se lasa la copt pentru aproximativ  30 de minute in cuptorul incins. Nu uitati sa intoarceti din cand in cand stiuletii, pentru a fi siguri ca s-au copt uniform si sa testati daca sunt gata. Va uram Pofta Buna!

,

Sursa: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre

Sursa: gospodini.blogspot.com

">

Sursa: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii