Cronica de Iasi va recomanda:Placinta cu pui si masline

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapa
1 catel de usturoi
150 gr masline verzi cu ardei
1/2 legatura patrunjel
50 gr kaizer
100 gr cascaval
1 lingura de ulei de masline
1 lingura pasta de tomate
cimbru
sare
piper
3 oua
1 lingura de faina
150 ml lapte
400 gr aluat foietaj
Mod de preparare:
Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.
Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.
Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.
Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.
Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda:Placinta cu pui si masline
,

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapa
1 catel de usturoi
150 gr masline verzi cu ardei
1/2 legatura patrunjel
50 gr kaizer
100 gr cascaval
1 lingura de ulei de masline
1 lingura pasta de tomate
cimbru
sare
piper
3 oua
1 lingura de faina
150 ml lapte
400 gr aluat foietaj
Mod de preparare:
Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.
Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.
Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.
Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.
Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
" title="Stiri despre

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapa
1 catel de usturoi
150 gr masline verzi cu ardei
1/2 legatura patrunjel
50 gr kaizer
100 gr cascaval
1 lingura de ulei de masline
1 lingura pasta de tomate
cimbru
sare
piper
3 oua
1 lingura de faina
150 ml lapte
400 gr aluat foietaj
Mod de preparare:
Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.
Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.
Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.
Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.
Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
">

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapa
1 catel de usturoi
150 gr masline verzi cu ardei
1/2 legatura patrunjel
50 gr kaizer
100 gr cascaval
1 lingura de ulei de masline
1 lingura pasta de tomate
cimbru
sare
piper
3 oua
1 lingura de faina
150 ml lapte
400 gr aluat foietaj
Mod de preparare:
Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.
Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.
Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.
Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.
Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro