ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
21-12-2011, ora 06:15

Reteta zilei: Placinta cu pui si masline

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda:Placinta cu pui si masline

Timp de preparare:

1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

1 piept de pui

1 ceapa

1 catel de usturoi

150 gr masline verzi cu ardei

1/2 legatura patrunjel

50 gr kaizer

100 gr cascaval

1 lingura de ulei de masline

1 lingura pasta de tomate

cimbru

sare

piper

3 oua

1 lingura de faina

150 ml lapte

400 gr aluat foietaj

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.

Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.

Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.

Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.

Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda:Placinta cu pui si masline

,

Timp de preparare:

1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

1 piept de pui

1 ceapa

1 catel de usturoi

150 gr masline verzi cu ardei

1/2 legatura patrunjel

50 gr kaizer

100 gr cascaval

1 lingura de ulei de masline

1 lingura pasta de tomate

cimbru

sare

piper

3 oua

1 lingura de faina

150 ml lapte

400 gr aluat foietaj

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.

Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.

Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.

Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.

Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Timp de preparare:

1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

1 piept de pui

1 ceapa

1 catel de usturoi

150 gr masline verzi cu ardei

1/2 legatura patrunjel

50 gr kaizer

100 gr cascaval

1 lingura de ulei de masline

1 lingura pasta de tomate

cimbru

sare

piper

3 oua

1 lingura de faina

150 ml lapte

400 gr aluat foietaj

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.

Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.

Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.

Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.

Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Timp de preparare:

1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

1 piept de pui

1 ceapa

1 catel de usturoi

150 gr masline verzi cu ardei

1/2 legatura patrunjel

50 gr kaizer

100 gr cascaval

1 lingura de ulei de masline

1 lingura pasta de tomate

cimbru

sare

piper

3 oua

1 lingura de faina

150 ml lapte

400 gr aluat foietaj

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.

Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.

Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.

Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.

Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii