A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1734973335.9653.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Pizza Hawaii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
05-06-2011, ora 00:29

Reteta zilei: Pizza Hawaii

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa si foarte putin complicata. Daca de ajuns in Hawaii e destul de dificil, iata ca vine Hawaii-ul la noi, calatorind cu savoarea gustului pana acolo. Astfel, va propunem o combinatie fascinanta intre pui sau sunca si ananasul racoros. Iar daca va suna sofisticat si ciudat, va asiguram ca papilele dumneavoastra gustative vor aprecia imbinarea, asa ca aveti totusi grija la calorii.

De ce aveti nevoie?

Ingrediente pentru blat:

1 cana de faina

1 cub de drojdie proaspata

1/2 cana cu apa calduta

2 linguri de ulei de masline

sare

Ingrediente pentru toping:

1/2 conserva de ananas

1/2 mango

sos de tomate

pastrama de pui/porc/ sau piept de pui

mozarella

busuioc

oregano

Cum preparati?

Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.

Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!

Sursa: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri: " title="Stiri despre

Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa si foarte putin complicata. Daca de ajuns in Hawaii e destul de dificil, iata ca vine Hawaii-ul la noi, calatorind cu savoarea gustului pana acolo. Astfel, va propunem o combinatie fascinanta intre pui sau sunca si ananasul racoros. Iar daca va suna sofisticat si ciudat, va asiguram ca papilele dumneavoastra gustative vor aprecia imbinarea, asa ca aveti totusi grija la calorii.

">

Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa si foarte putin complicata. Daca de ajuns in Hawaii e destul de dificil, iata ca vine Hawaii-ul la noi, calatorind cu savoarea gustului pana acolo. Astfel, va propunem o combinatie fascinanta intre pui sau sunca si ananasul racoros. Iar daca va suna sofisticat si ciudat, va asiguram ca papilele dumneavoastra gustative vor aprecia imbinarea, asa ca aveti totusi grija la calorii.

,

De ce aveti nevoie?

Ingrediente pentru blat:

1 cana de faina

1 cub de drojdie proaspata

1/2 cana cu apa calduta

2 linguri de ulei de masline

sare

Ingrediente pentru toping:

1/2 conserva de ananas

1/2 mango

sos de tomate

pastrama de pui/porc/ sau piept de pui

mozarella

busuioc

oregano

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

Ingrediente pentru blat:

1 cana de faina

1 cub de drojdie proaspata

1/2 cana cu apa calduta

2 linguri de ulei de masline

sare

Ingrediente pentru toping:

1/2 conserva de ananas

1/2 mango

sos de tomate

pastrama de pui/porc/ sau piept de pui

mozarella

busuioc

oregano

Cum preparati?

">

De ce aveti nevoie?

Ingrediente pentru blat:

1 cana de faina

1 cub de drojdie proaspata

1/2 cana cu apa calduta

2 linguri de ulei de masline

sare

Ingrediente pentru toping:

1/2 conserva de ananas

1/2 mango

sos de tomate

pastrama de pui/porc/ sau piept de pui

mozarella

busuioc

oregano

Cum preparati?

, Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.

Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.

Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

">Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.

Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Vern Eldridge,  08.02.2022 09:58

io games are multiplayer games that never stop.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii