Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa si foarte putin complicata. Daca de ajuns in Hawaii e destul de dificil, iata ca vine Hawaii-ul la noi, calatorind cu savoarea gustului pana acolo. Astfel, va propunem o combinatie fascinanta intre pui sau sunca si ananasul racoros. Iar daca va suna sofisticat si ciudat, va asiguram ca papilele dumneavoastra gustative vor aprecia imbinarea, asa ca aveti totusi grija la calorii.
De ce aveti nevoie?
Ingrediente pentru blat:
1 cana de faina
1 cub de drojdie proaspata
1/2 cana cu apa calduta
2 linguri de ulei de masline
sare
Ingrediente pentru toping:
1/2 conserva de ananas
1/2 mango
sos de tomate
pastrama de pui/porc/ sau piept de pui
mozarella
busuioc
oregano
Cum preparati?
Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.
Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!
Sursa: gospodini.blogspot.com
Tag-uri:
" title="Stiri despre Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa si foarte putin complicata. Daca de ajuns in Hawaii e destul de dificil, iata ca vine Hawaii-ul la noi, calatorind cu savoarea gustului pana acolo. Astfel, va propunem o combinatie fascinanta intre pui sau sunca si ananasul racoros. Iar daca va suna sofisticat si ciudat, va asiguram ca papilele dumneavoastra gustative vor aprecia imbinarea, asa ca aveti totusi grija la calorii.
">
Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa si foarte putin complicata. Daca de ajuns in Hawaii e destul de dificil, iata ca vine Hawaii-ul la noi, calatorind cu savoarea gustului pana acolo. Astfel, va propunem o combinatie fascinanta intre pui sau sunca si ananasul racoros. Iar daca va suna sofisticat si ciudat, va asiguram ca papilele dumneavoastra gustative vor aprecia imbinarea, asa ca aveti totusi grija la calorii.
,
De ce aveti nevoie?
Ingrediente pentru blat:
1 cana de faina
1 cub de drojdie proaspata
1/2 cana cu apa calduta
2 linguri de ulei de masline
sare
Ingrediente pentru toping:
1/2 conserva de ananas
1/2 mango
sos de tomate
pastrama de pui/porc/ sau piept de pui
mozarella
busuioc
oregano
Cum preparati?
" title="Stiri despre
De ce aveti nevoie?
Ingrediente pentru blat:
1 cana de faina
1 cub de drojdie proaspata
1/2 cana cu apa calduta
2 linguri de ulei de masline
sare
Ingrediente pentru toping:
1/2 conserva de ananas
1/2 mango
sos de tomate
pastrama de pui/porc/ sau piept de pui
mozarella
busuioc
oregano
Cum preparati?
">
De ce aveti nevoie?
Ingrediente pentru blat:
1 cana de faina
1 cub de drojdie proaspata
1/2 cana cu apa calduta
2 linguri de ulei de masline
sare
Ingrediente pentru toping:
1/2 conserva de ananas
1/2 mango
sos de tomate
pastrama de pui/porc/ sau piept de pui
mozarella
busuioc
oregano
Cum preparati?
, Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.
Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!
Sursa: gospodini.blogspot.com
" title="Stiri despre
Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.
Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!
Sursa: gospodini.blogspot.com
">
Drojdia se pune la inmuiat in apa rece pana cand aceasta creste. Se amesteca apoi intr-un castron cu faina, sarea, apa fierbinte si uleiul si se framanta pana se obtine un aluat elastic.
Cand este gata se intinde intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei.Blatul se unge cu sosul de tomate si se adauga bucatile de sunca/pui, ananasul si mango, ierburile, mozarella fiind pastrata pentru final.Pizza obtinuta se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar cand este gata se savureaza cu pofta!
Sursa: gospodini.blogspot.com