Cronica de Iasi va recomanda: Pateuri cu ciuperci
![](/pictures/images/tn4_dsc01964.jpg)
Ingrediente:
250gr ciuperci champignon
250gr foietaj
o ceapa medie
un fir de usturoi verde
3 linguri de parmezan ras
sare
piper
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Pateuri cu ciuperci
,
![](/pictures/images/tn4_dsc01964.jpg)
Ingrediente:
250gr ciuperci champignon
250gr foietaj
o ceapa medie
un fir de usturoi verde
3 linguri de parmezan ras
sare
piper
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
" title="Stiri despre
![](/pictures/images/tn4_dsc01964.jpg)
Ingrediente:
250gr ciuperci champignon
250gr foietaj
o ceapa medie
un fir de usturoi verde
3 linguri de parmezan ras
sare
piper
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
">
![](/pictures/images/tn4_dsc01964.jpg)
Ingrediente:
250gr ciuperci champignon
250gr foietaj
o ceapa medie
un fir de usturoi verde
3 linguri de parmezan ras
sare
piper
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro