A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720343697.604.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei : Pateuri cu ciuperci
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
08-12-2011, ora 08:57

Reteta zilei : Pateuri cu ciuperci

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Pateuri cu ciuperci

Ingrediente:

250gr ciuperci champignon

250gr foietaj

o ceapa medie

un fir de usturoi verde

3 linguri de parmezan ras

sare

piper

un galbenus de ou

Mod de preparare:

Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Pateuri cu ciuperci

,

Ingrediente:

250gr ciuperci champignon

250gr foietaj

o ceapa medie

un fir de usturoi verde

3 linguri de parmezan ras

sare

piper

un galbenus de ou

 

Mod de preparare:

Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

250gr ciuperci champignon

250gr foietaj

o ceapa medie

un fir de usturoi verde

3 linguri de parmezan ras

sare

piper

un galbenus de ou

 

Mod de preparare:

Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

250gr ciuperci champignon

250gr foietaj

o ceapa medie

un fir de usturoi verde

3 linguri de parmezan ras

sare

piper

un galbenus de ou

 

Mod de preparare:

Ciupercile,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10 min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200 grade C.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii