A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1734979331.4486.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei : Papanasi cu branza si dulceata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-12-2011, ora 11:03

Reteta zilei : Papanasi cu branza si dulceata

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti propune pentru astazi o reteta absolut delicioasa : Papanasi cu branza si dulceata

Ingrediente:

- doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime);

- un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie;

- faina (in principiu 10-15 linguri);

- un pliculet de zahar vanilat;

- un borcan de gem de fructe (zmeura, afine, capsuni, fructe de padure, etc).

Mod de preparare:

Introduceti ingredientele de mai susu intr-un bol si amestecatile bine, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa. Apoi, portionati aluatul astfel incat sa sa aveti mereu doua bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi.

Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica. Intr-o cratita se incinge o baie de ulei, in care sa poata "pluti"papanasii. Se pun papanasii la prajit si sunt gata cand se ridica la suprafata. Apoi, se pune pe fiecare papanas in parte dulceata si smantana, apoi li se pune capacul (bila mai mica).

Sursa: a1.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi iti propune pentru astazi o reteta absolut delicioasa : Papanasi cu branza si dulceata

,

Ingrediente:

- doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime);

- un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie;

- faina (in principiu 10-15 linguri);

- un pliculet de zahar vanilat;

- un borcan de gem de fructe (zmeura, afine, capsuni, fructe de padure, etc).

 

Mod de preparare:

Introduceti ingredientele de mai susu intr-un bol si amestecatile bine, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa. Apoi, portionati aluatul astfel incat sa sa aveti mereu doua bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi.

Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica. Intr-o cratita se incinge o baie de ulei, in care sa poata "pluti"papanasii. Se pun papanasii la prajit si sunt gata cand se ridica la suprafata. Apoi, se pune pe fiecare papanas in parte dulceata si smantana, apoi li se pune capacul (bila mai mica).

Sursa: a1.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime);

- un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie;

- faina (in principiu 10-15 linguri);

- un pliculet de zahar vanilat;

- un borcan de gem de fructe (zmeura, afine, capsuni, fructe de padure, etc).

 

Mod de preparare:

Introduceti ingredientele de mai susu intr-un bol si amestecatile bine, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa. Apoi, portionati aluatul astfel incat sa sa aveti mereu doua bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi.

Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica. Intr-o cratita se incinge o baie de ulei, in care sa poata "pluti"papanasii. Se pun papanasii la prajit si sunt gata cand se ridica la suprafata. Apoi, se pune pe fiecare papanas in parte dulceata si smantana, apoi li se pune capacul (bila mai mica).

Sursa: a1.ro

">

Ingrediente:

- doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime);

- un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie;

- faina (in principiu 10-15 linguri);

- un pliculet de zahar vanilat;

- un borcan de gem de fructe (zmeura, afine, capsuni, fructe de padure, etc).

 

Mod de preparare:

Introduceti ingredientele de mai susu intr-un bol si amestecatile bine, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa. Apoi, portionati aluatul astfel incat sa sa aveti mereu doua bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi.

Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica. Intr-o cratita se incinge o baie de ulei, in care sa poata "pluti"papanasii. Se pun papanasii la prajit si sunt gata cand se ridica la suprafata. Apoi, se pune pe fiecare papanas in parte dulceata si smantana, apoi li se pune capacul (bila mai mica).

Sursa: a1.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
JustDom,  30.12.2017 10:56

online accutane forum http://costofcial.com - online pharmacy Cheaper Viagra Cialis On Line Spedizione Italia Priligy Sildenafil Dapoxetine cialis Kamagra Vendita Francia Proventil Inhaler For Sale Ampicillin With Out An Rx Alcohol And Keflex http://costofcial.com - cialis online Kamagra St Amoxicillin Capsules Types Female Kamagra Tablets

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii