Cronica de Iasi va recomanda azi sa incercati: Paine cu banane
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
-4 banane
-3 oua
-200 g unt
-250 g zahar
-350 g faina
-o mana de nuci pisate
-un pliculet praf de copt
Mod de preparare:
1.Mixezi bine untul cu zaharul.
2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei
3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.
Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda azi sa incercati: Paine cu banane
,
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
-4 banane
-3 oua
-200 g unt
-250 g zahar
-350 g faina
-o mana de nuci pisate
-un pliculet praf de copt
Mod de preparare:
1.Mixezi bine untul cu zaharul.
2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei
3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.
Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!
" title="Stiri despre
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
-4 banane
-3 oua
-200 g unt
-250 g zahar
-350 g faina
-o mana de nuci pisate
-un pliculet praf de copt
Mod de preparare:
1.Mixezi bine untul cu zaharul.
2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei
3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.
Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!
">
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
-4 banane
-3 oua
-200 g unt
-250 g zahar
-350 g faina
-o mana de nuci pisate
-un pliculet praf de copt
Mod de preparare:
1.Mixezi bine untul cu zaharul.
2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei
3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.
Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!