A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1731685474.9789.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Paine cu banane
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
08-09-2011, ora 06:10

Reteta zilei: Paine cu banane

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda azi sa incercati: Paine cu banane

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

-4 banane

-3 oua

-200 g unt

-250 g zahar

-350 g faina

-o mana de nuci pisate

-un pliculet praf de copt

Mod de preparare:

1.Mixezi bine untul cu zaharul.

2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei

3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.

Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda azi sa incercati: Paine cu banane

,

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

-4 banane

-3 oua

-200 g unt

-250 g zahar

-350 g faina

-o mana de nuci pisate

-un pliculet praf de copt

Mod de preparare:

1.Mixezi bine untul cu zaharul.

2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei

3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.

Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!

" title="Stiri despre

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

-4 banane

-3 oua

-200 g unt

-250 g zahar

-350 g faina

-o mana de nuci pisate

-un pliculet praf de copt

Mod de preparare:

1.Mixezi bine untul cu zaharul.

2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei

3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.

Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!

">

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

-4 banane

-3 oua

-200 g unt

-250 g zahar

-350 g faina

-o mana de nuci pisate

-un pliculet praf de copt

Mod de preparare:

1.Mixezi bine untul cu zaharul.

2.Adaugi ouale unul cate unul,amestecand continuu.Adaugi restul ingredientelor si amesteci pana la omogenizarea compozitiei

3.Intr-o tava pentru chec sau cozonac,unsa cu ulei(sau unt) si tapetata cu faina,torni compozitia.Dai tava la cuptor,la foc mediu pentru aproximativ o ora.

Painea o tai cand s-a racit si poti presara zahar pudra pe deasupra!Pofta buna!

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii