Cronica de Iasi recomanda: Pain au chocolat
Ingrediente:
- 1 kg aluat special pentru croissante
- ciocolata menaj taiata in batoane
- 2 galbenusuri batute usor
Mod de preparare:
Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.
Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.
Sursa: retetedulci.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi recomanda: Pain au chocolat
,
Ingrediente:
- 1 kg aluat special pentru croissante
- ciocolata menaj taiata in batoane
- 2 galbenusuri batute usor
Mod de preparare:
Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.
Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.
Sursa: retetedulci.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente:
- 1 kg aluat special pentru croissante
- ciocolata menaj taiata in batoane
- 2 galbenusuri batute usor
Mod de preparare:
Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.
Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.
Sursa: retetedulci.ro
">
Ingrediente:
- 1 kg aluat special pentru croissante
- ciocolata menaj taiata in batoane
- 2 galbenusuri batute usor
Mod de preparare:
Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.
Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.
Sursa: retetedulci.ro