A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720343826.6579.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Pain au chocolat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
21-10-2011, ora 07:29

Reteta zilei: Pain au chocolat

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Pain au chocolat

Ingrediente:

- 1 kg aluat special pentru croissante

- ciocolata menaj taiata in batoane

- 2 galbenusuri batute usor

Mod de preparare:

Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.

Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.

Sursa: retetedulci.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Pain au chocolat

,

Ingrediente:

- 1 kg aluat special pentru croissante

- ciocolata menaj taiata in batoane

- 2 galbenusuri batute usor

Mod de preparare:

Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.

Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.

Sursa: retetedulci.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- 1 kg aluat special pentru croissante

- ciocolata menaj taiata in batoane

- 2 galbenusuri batute usor

Mod de preparare:

Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.

Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.

Sursa: retetedulci.ro

">

Ingrediente:

- 1 kg aluat special pentru croissante

- ciocolata menaj taiata in batoane

- 2 galbenusuri batute usor

Mod de preparare:

Aluatul de croissante se intinde intr-o foaie dreptunghiulara pe o suprafata pudrata cu faina. Din foaia de aluat se decupeaza dreptunghiuri de 5x10 cm. la baza fiecarui dreptunghi se aseaza cate un baton de ciocolata, apoi se ruleaza dreptunghiul sub forma unei painici.

Pateurile se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt, se ung cu galbenus, se lasa sa creasca intr-un loc cald, apoi se ung din nou cu galbenus. Se coc in cuptorul incins la 190 grade Celsius pana capata o nuanta aurie.

Sursa: retetedulci.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
JustDom,  31.12.2017 16:35

Forgot To Refrigerate Amoxicillin And Clavulanate Donde Comprar Viagra En Murcia http://costofcial.com - online pharmacy Dapoxetina Acquisto Buy Cheap Tadalafil cialis buy online Levitra Mercado Libre Levitra En Belgique http://costofcial.com - viagra cialis Cialis 20 Erfahrungen legally isotretinoin amex accepted

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii