A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720342971.735.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Nasturasi cu nuci
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-11-2011, ora 07:42

Reteta zilei: Nasturasi cu nuci

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Nasturasi cu nuci

Ingrediente:

180 g unt

250 g zahar

2 oua

1/2 lingurita scortisoara

1/2 lingurita esenta de vanilie

1 lingurita coaja de portocala

120 g nuca macinata

400 g faina

1 lingurita praf de copt

1 praf de sare

Mod de preparare:

Scoatem untul din frigider cu 30 de minute inainte sa pregatim aluatul pentru biscuiti.

Incepem preparararea acestora mixand untul cu zahar, pana obtinem o crema pufoasa. Incorporam pe rand ouale si aromele.

Adugam apoi nuca, iar in final faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Amestecam aluatul pana devine neted.

Impartim aluatul in mai multe bucati, pe care le vom face siruri cu un diametru relativ egal. Le punem intr-o folie la frigider pentru o ora.

Taiem apoi felii rulourile si le punem direct intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a arata ca un nasture, facem doua gauri in mijlocul biscuitelui.

Ii coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 8-10 minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Nasturasi cu nuci

,

Ingrediente:

180 g unt

250 g zahar

2 oua

1/2 lingurita scortisoara

1/2 lingurita esenta de vanilie

1 lingurita coaja de portocala

120 g nuca macinata

400 g faina

1 lingurita praf de copt

1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Scoatem untul din frigider cu 30 de minute inainte sa pregatim aluatul pentru biscuiti.

Incepem preparararea acestora mixand untul cu zahar, pana obtinem o crema pufoasa. Incorporam pe rand ouale si aromele.

Adugam apoi nuca, iar in final faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Amestecam aluatul pana devine neted.

Impartim aluatul in mai multe bucati, pe care le vom face siruri cu un diametru relativ egal. Le punem intr-o folie la frigider pentru o ora.

Taiem apoi felii rulourile si le punem direct intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a arata ca un nasture, facem doua gauri in mijlocul biscuitelui.

Ii coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 8-10 minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

180 g unt

250 g zahar

2 oua

1/2 lingurita scortisoara

1/2 lingurita esenta de vanilie

1 lingurita coaja de portocala

120 g nuca macinata

400 g faina

1 lingurita praf de copt

1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Scoatem untul din frigider cu 30 de minute inainte sa pregatim aluatul pentru biscuiti.

Incepem preparararea acestora mixand untul cu zahar, pana obtinem o crema pufoasa. Incorporam pe rand ouale si aromele.

Adugam apoi nuca, iar in final faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Amestecam aluatul pana devine neted.

Impartim aluatul in mai multe bucati, pe care le vom face siruri cu un diametru relativ egal. Le punem intr-o folie la frigider pentru o ora.

Taiem apoi felii rulourile si le punem direct intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a arata ca un nasture, facem doua gauri in mijlocul biscuitelui.

Ii coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 8-10 minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

180 g unt

250 g zahar

2 oua

1/2 lingurita scortisoara

1/2 lingurita esenta de vanilie

1 lingurita coaja de portocala

120 g nuca macinata

400 g faina

1 lingurita praf de copt

1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Scoatem untul din frigider cu 30 de minute inainte sa pregatim aluatul pentru biscuiti.

Incepem preparararea acestora mixand untul cu zahar, pana obtinem o crema pufoasa. Incorporam pe rand ouale si aromele.

Adugam apoi nuca, iar in final faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Amestecam aluatul pana devine neted.

Impartim aluatul in mai multe bucati, pe care le vom face siruri cu un diametru relativ egal. Le punem intr-o folie la frigider pentru o ora.

Taiem apoi felii rulourile si le punem direct intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a arata ca un nasture, facem doua gauri in mijlocul biscuitelui.

Ii coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 8-10 minute.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii