A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1736349669.1772.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Mere coapte cu fructe uscate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
18-11-2011, ora 06:49

Reteta zilei: Mere coapte cu fructe uscate

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Mere coapte cu fructe uscate

Ingrediente:

4 mere golden mari

60 -70 fructe uscate (nuci, migdale, stafide)

6 linguri miere de albine (lichida)

1/2 lingurita scortisoara praf

50 g unt

sucul de la 1/2 portocala mare sau de la una mica

3 linguri cognac

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200°C.

Merelor spalate si uscate le taiem un capacel, apoi le indepartam cotoarele.

Tocam nucile si migdalele, le amestecam cu scortisoara si 4-5 linguri de miere de albine, apoi umplem merele cu aceasta compozitie.

Punem capacul peste umplutura, un cubulet de unt pe fiecare capac, apoi le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam sucul de portocale, cognacul si restul de miere in vas.

Coacem merele 30 de minute. Le servim imediat, punand peste umplutura sosul de portocale.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Mere coapte cu fructe uscate

,

Ingrediente:

4 mere golden mari

60 -70 fructe uscate (nuci, migdale, stafide)

6 linguri miere de albine (lichida)

1/2 lingurita scortisoara praf

50 g unt

sucul de la 1/2 portocala mare sau de la una mica

3 linguri cognac

 

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200°C.

Merelor spalate si uscate le taiem un capacel, apoi le indepartam cotoarele.

Tocam nucile si migdalele, le amestecam cu scortisoara si 4-5 linguri de miere de albine, apoi umplem merele cu aceasta compozitie.

Punem capacul peste umplutura, un cubulet de unt pe fiecare capac, apoi le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam sucul de portocale, cognacul si restul de miere in vas.

Coacem merele 30 de minute. Le servim imediat, punand peste umplutura sosul de portocale.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

4 mere golden mari

60 -70 fructe uscate (nuci, migdale, stafide)

6 linguri miere de albine (lichida)

1/2 lingurita scortisoara praf

50 g unt

sucul de la 1/2 portocala mare sau de la una mica

3 linguri cognac

 

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200°C.

Merelor spalate si uscate le taiem un capacel, apoi le indepartam cotoarele.

Tocam nucile si migdalele, le amestecam cu scortisoara si 4-5 linguri de miere de albine, apoi umplem merele cu aceasta compozitie.

Punem capacul peste umplutura, un cubulet de unt pe fiecare capac, apoi le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam sucul de portocale, cognacul si restul de miere in vas.

Coacem merele 30 de minute. Le servim imediat, punand peste umplutura sosul de portocale.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

4 mere golden mari

60 -70 fructe uscate (nuci, migdale, stafide)

6 linguri miere de albine (lichida)

1/2 lingurita scortisoara praf

50 g unt

sucul de la 1/2 portocala mare sau de la una mica

3 linguri cognac

 

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200°C.

Merelor spalate si uscate le taiem un capacel, apoi le indepartam cotoarele.

Tocam nucile si migdalele, le amestecam cu scortisoara si 4-5 linguri de miere de albine, apoi umplem merele cu aceasta compozitie.

Punem capacul peste umplutura, un cubulet de unt pe fiecare capac, apoi le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam sucul de portocale, cognacul si restul de miere in vas.

Coacem merele 30 de minute. Le servim imediat, punand peste umplutura sosul de portocale.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii