ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-08-2011, ora 10:33

Reteta zilei: Medalion de porc

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti propune pentru astazi: Medalion de porc

Ingrediente

400 g pulpa porc

50 g mustar

1 lingura margarina

100 ml ulei

1-2 lamai

tarhon

piper macinat Kotanyi

delikat

2-3 linguri vin

Mod de preparare

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda.

Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii.

Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare.

Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min.

Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.

Mod de servire

Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna!

Sursa: culinar.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi iti propune pentru astazi: Medalion de porc

Ingrediente

 

400 g pulpa porc,

50 g mustar

1 lingura margarina

100 ml ulei

1-2 lamai

tarhon

piper macinat Kotanyi

delikat

2-3 linguri vin

 

Mod de preparare

 

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda.

Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii.

Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare.

Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min.

Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.

Mod de servire

 

Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna!

Sursa: culinar.ro

" title="Stiri despre

50 g mustar

1 lingura margarina

100 ml ulei

1-2 lamai

tarhon

piper macinat Kotanyi

delikat

2-3 linguri vin

 

Mod de preparare

 

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda.

Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii.

Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare.

Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min.

Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.

Mod de servire

 

Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna!

Sursa: culinar.ro

">

50 g mustar

1 lingura margarina

100 ml ulei

1-2 lamai

tarhon

piper macinat Kotanyi

delikat

2-3 linguri vin

 

Mod de preparare

 

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda.

Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii.

Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare.

Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min.

Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.

Mod de servire

 

Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna!

Sursa: culinar.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii