A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1734832383.4073.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Macrou la cuptor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
13-08-2011, ora 10:29

Reteta zilei: Macrou la cuptor

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti propune pentru astazi o mancare pe cat de sanatoasa pe atat de gustoasa: Macrou la cuptor

Ingrediente

7 buc macrou,

2 cepe,

1 morcov,

2 rosii,

400 ml vin alb,

50 ml ulei,

1 leg marar verde,

2 lamai,

3 foi dafin,

delikat,

piper macinat,

oregano,

boia iute.

Mod de preparare

Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Pestilor li se taie capetele si aripile, apoi li se scot maruntaiele.Se spala bine interior-exterior.

Intr-un castron se pun pestii, vinul, boiaua si sucul de la 1/2 de lamaie si se lasa la marinat cam 30 min.

Intre timp morcovul se rade, ceapa se taie julien. Rosiile se taie cubulete, iar mararul se taie fin. O lamaie si cealalta 1/2 de lamaie se taie felii. Dupa marinare, pestele se aseaza intr-o tava.

Adaugam ceapa, morcovul, rosiile si 1-2 felii de lamaie taiate sferturi. Zeama in care a stat pestele se toarna in tava.

Dam gust cu delikat si condimentam. Introducem pestele la cuptor 45 de min, la foc moderat. Dupa coacere asezam macroul pe un platou.

Din legumele coapte pastram cateva cuburi de rosii.

Restul de legume amestecate cu vinul din tava, le pasam cu blenderul. Se formeaza un sos.

Ornam macroul cu felii de lamaie si rosiile coapte pastrate.

Presaram cu marar verde.

Mod de servire

Macroul la cuptor se serveste cald cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi iti propune pentru astazi o mancare pe cat de sanatoasa pe atat de gustoasa: Macrou la cuptor

Ingrediente

7 buc macrou,,

2 cepe,

1 morcov,

2 rosii,

400 ml vin alb,

50 ml ulei,

1 leg marar verde,

2 lamai,

3 foi dafin,

delikat,

piper macinat,

oregano,

boia iute.

 

Mod de preparare

Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Pestilor li se taie capetele si aripile, apoi li se scot maruntaiele.Se spala bine interior-exterior.

Intr-un castron se pun pestii, vinul, boiaua si sucul de la 1/2 de lamaie si se lasa la marinat cam 30 min.

Intre timp morcovul se rade, ceapa se taie julien. Rosiile se taie cubulete, iar mararul se taie fin. O lamaie si cealalta 1/2 de lamaie se taie felii. Dupa marinare, pestele se aseaza intr-o tava.

Adaugam ceapa, morcovul, rosiile si 1-2 felii de lamaie taiate sferturi. Zeama in care a stat pestele se toarna in tava.

Dam gust cu delikat si condimentam. Introducem pestele la cuptor 45 de min, la foc moderat. Dupa coacere asezam macroul pe un platou.

Din legumele coapte pastram cateva cuburi de rosii.

Restul de legume amestecate cu vinul din tava, le pasam cu blenderul. Se formeaza un sos.

Ornam macroul cu felii de lamaie si rosiile coapte pastrate.

Presaram cu marar verde.

 

Mod de servire

Macroul la cuptor se serveste cald cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!

" title="Stiri despre

2 cepe,

1 morcov,

2 rosii,

400 ml vin alb,

50 ml ulei,

1 leg marar verde,

2 lamai,

3 foi dafin,

delikat,

piper macinat,

oregano,

boia iute.

 

Mod de preparare

Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Pestilor li se taie capetele si aripile, apoi li se scot maruntaiele.Se spala bine interior-exterior.

Intr-un castron se pun pestii, vinul, boiaua si sucul de la 1/2 de lamaie si se lasa la marinat cam 30 min.

Intre timp morcovul se rade, ceapa se taie julien. Rosiile se taie cubulete, iar mararul se taie fin. O lamaie si cealalta 1/2 de lamaie se taie felii. Dupa marinare, pestele se aseaza intr-o tava.

Adaugam ceapa, morcovul, rosiile si 1-2 felii de lamaie taiate sferturi. Zeama in care a stat pestele se toarna in tava.

Dam gust cu delikat si condimentam. Introducem pestele la cuptor 45 de min, la foc moderat. Dupa coacere asezam macroul pe un platou.

Din legumele coapte pastram cateva cuburi de rosii.

Restul de legume amestecate cu vinul din tava, le pasam cu blenderul. Se formeaza un sos.

Ornam macroul cu felii de lamaie si rosiile coapte pastrate.

Presaram cu marar verde.

 

Mod de servire

Macroul la cuptor se serveste cald cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!

">

2 cepe,

1 morcov,

2 rosii,

400 ml vin alb,

50 ml ulei,

1 leg marar verde,

2 lamai,

3 foi dafin,

delikat,

piper macinat,

oregano,

boia iute.

 

Mod de preparare

Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Pestilor li se taie capetele si aripile, apoi li se scot maruntaiele.Se spala bine interior-exterior.

Intr-un castron se pun pestii, vinul, boiaua si sucul de la 1/2 de lamaie si se lasa la marinat cam 30 min.

Intre timp morcovul se rade, ceapa se taie julien. Rosiile se taie cubulete, iar mararul se taie fin. O lamaie si cealalta 1/2 de lamaie se taie felii. Dupa marinare, pestele se aseaza intr-o tava.

Adaugam ceapa, morcovul, rosiile si 1-2 felii de lamaie taiate sferturi. Zeama in care a stat pestele se toarna in tava.

Dam gust cu delikat si condimentam. Introducem pestele la cuptor 45 de min, la foc moderat. Dupa coacere asezam macroul pe un platou.

Din legumele coapte pastram cateva cuburi de rosii.

Restul de legume amestecate cu vinul din tava, le pasam cu blenderul. Se formeaza un sos.

Ornam macroul cu felii de lamaie si rosiile coapte pastrate.

Presaram cu marar verde.

 

Mod de servire

Macroul la cuptor se serveste cald cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii