A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684304.1579.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Jeleu facut din vin
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-09-2011, ora 06:51

Reteta zilei: Jeleu facut din vin

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi propune curajosilor o reteta de jeleu facut din vin:

Ingrediente:

- 1 l vin alb

- 250 g zahar

- 10 foi gelatina

Mod de preparare:

Se pune vinul cu zaharul intr-o cratita si se tine pe foc pana se topeste zaharul. Se adauga gelatina topita cu putina apa fierbinte. Se da din nou cratita pe foc si cand incepe sa clocoteasca, se da la o parte. Se strecoara, se toarna intr-o forma sau un borcan si se lasa la rece sa se intareasca.

Sursa: retetedulci.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi propune curajosilor o reteta de jeleu facut din vin:

,

Ingrediente:

- 1 l vin alb

- 250 g zahar

- 10 foi gelatina

Mod de preparare:

Se pune vinul cu zaharul intr-o cratita si se tine pe foc pana se topeste zaharul. Se adauga gelatina topita cu putina apa fierbinte. Se da din nou cratita pe foc si cand incepe sa clocoteasca, se da la o parte. Se strecoara, se toarna intr-o forma sau un borcan si se lasa la rece sa se intareasca.

Sursa: retetedulci.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- 1 l vin alb

- 250 g zahar

- 10 foi gelatina

Mod de preparare:

Se pune vinul cu zaharul intr-o cratita si se tine pe foc pana se topeste zaharul. Se adauga gelatina topita cu putina apa fierbinte. Se da din nou cratita pe foc si cand incepe sa clocoteasca, se da la o parte. Se strecoara, se toarna intr-o forma sau un borcan si se lasa la rece sa se intareasca.

Sursa: retetedulci.ro

">

Ingrediente:

- 1 l vin alb

- 250 g zahar

- 10 foi gelatina

Mod de preparare:

Se pune vinul cu zaharul intr-o cratita si se tine pe foc pana se topeste zaharul. Se adauga gelatina topita cu putina apa fierbinte. Se da din nou cratita pe foc si cand incepe sa clocoteasca, se da la o parte. Se strecoara, se toarna intr-o forma sau un borcan si se lasa la rece sa se intareasca.

Sursa: retetedulci.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii