ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
31-10-2011, ora 06:26

Reteta zilei: Italian Trifle

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda un desert foarte simplu de facut,numai bun pentru un inceput de saptamana!

Italian Trifle

Ingrediente:

-crema de vanilie (din pudding)

- ciocolata de cea mai buna calitate

-piscoturi

- cafea

- caramele

Preparare:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand continuu pentru a nu se arde.

Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit, intr-un vas mai lat.Dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de piscot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.

Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda  un desert foarte simplu de facut,numai bun pentru un inceput de saptamana!

Italian Trifle

,

Ingrediente:    

-crema de vanilie (din pudding)

- ciocolata de cea mai buna calitate    

-piscoturi   

- cafea  

- caramele 

 

Preparare:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand continuu pentru a nu se arde.

Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit, intr-un vas mai lat.Dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de piscot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.

Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:    

-crema de vanilie (din pudding)

- ciocolata de cea mai buna calitate    

-piscoturi   

- cafea  

- caramele 

 

Preparare:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand continuu pentru a nu se arde.

Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit, intr-un vas mai lat.Dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de piscot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.

Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:    

-crema de vanilie (din pudding)

- ciocolata de cea mai buna calitate    

-piscoturi   

- cafea  

- caramele 

 

Preparare:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand continuu pentru a nu se arde.

Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit, intr-un vas mai lat.Dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de piscot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.

Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii