A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728075957.8517.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Granita de cafea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
30-08-2011, ora 10:02

Reteta zilei: Granita de cafea

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va propune pentru ultimele zile de vara sa va beti cafeaua de dupa-amiaza intr-o alta forma,mai racoritoare si mai imbietoare:

Ingrediente:

- 1 cana de cafea espresso concentrata, proaspat preparata

- 3/4 cana zahar

- 2 cani apa

- frisca pentru decorat

Mod de preparare:

1.Se fierbe apa cu zaharul pana se dizolva . Se adauga cafeaua si se lasa sa se raceasca. Amestecul se pune intr-o tava si se da la congelator pentru 30 minute.Se scoate tava si se sfarama cristalele de gheata cu ajutorul unei furculite. Se da din nou la congelator, iar la fiecare 20-30 minute se scoate si se amesteca cu furculita. Se procedeaza asa pana cand granita este gata (dureaza cam 3 ore, in functie de adancimea tavii in care a fost pusa)

2. Se bate frisca.

3. Se umplu cupele sau paharele de servit cu granita, se decoreaza cu frisca batuta si se serveste.

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va propune pentru ultimele zile de vara sa va beti cafeaua de dupa-amiaza intr-o alta forma,mai racoritoare si mai imbietoare:

,

Ingrediente:

- 1 cana de cafea espresso concentrata, proaspat preparata

- 3/4 cana zahar

- 2 cani apa

- frisca pentru decorat

Mod de preparare:

1.Se fierbe apa cu zaharul pana se dizolva . Se adauga cafeaua si se lasa sa se raceasca. Amestecul se pune intr-o tava si se da la congelator pentru 30 minute.Se scoate tava si se sfarama cristalele de gheata cu ajutorul unei furculite. Se da din nou la congelator, iar la fiecare 20-30 minute se scoate si se amesteca cu furculita. Se procedeaza asa pana cand granita este gata (dureaza cam 3 ore, in functie de adancimea tavii in care a fost pusa)

2. Se bate frisca.

3. Se umplu cupele sau paharele de servit cu granita, se decoreaza cu frisca batuta si se serveste.

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- 1 cana de cafea espresso concentrata, proaspat preparata

- 3/4 cana zahar

- 2 cani apa

- frisca pentru decorat

Mod de preparare:

1.Se fierbe apa cu zaharul pana se dizolva . Se adauga cafeaua si se lasa sa se raceasca. Amestecul se pune intr-o tava si se da la congelator pentru 30 minute.Se scoate tava si se sfarama cristalele de gheata cu ajutorul unei furculite. Se da din nou la congelator, iar la fiecare 20-30 minute se scoate si se amesteca cu furculita. Se procedeaza asa pana cand granita este gata (dureaza cam 3 ore, in functie de adancimea tavii in care a fost pusa)

2. Se bate frisca.

3. Se umplu cupele sau paharele de servit cu granita, se decoreaza cu frisca batuta si se serveste.

">

Ingrediente:

- 1 cana de cafea espresso concentrata, proaspat preparata

- 3/4 cana zahar

- 2 cani apa

- frisca pentru decorat

Mod de preparare:

1.Se fierbe apa cu zaharul pana se dizolva . Se adauga cafeaua si se lasa sa se raceasca. Amestecul se pune intr-o tava si se da la congelator pentru 30 minute.Se scoate tava si se sfarama cristalele de gheata cu ajutorul unei furculite. Se da din nou la congelator, iar la fiecare 20-30 minute se scoate si se amesteca cu furculita. Se procedeaza asa pana cand granita este gata (dureaza cam 3 ore, in functie de adancimea tavii in care a fost pusa)

2. Se bate frisca.

3. Se umplu cupele sau paharele de servit cu granita, se decoreaza cu frisca batuta si se serveste.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii