A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1736954766.5133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Gogosi cu gem si ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
27-05-2011, ora 12:53

Reteta zilei: Gogosi cu gem si ciocolata

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi incearca astazi sa va „vanda” gogosi. Dar cu gem si cu ciocolata, delicioase si usor de preparat.

De ce aveti nevoie?

500 g faina

100 ml lapte caldut

3/4 pachetel de drojdie proaspata

2 linguri bune de zahar

2 oua

o lingura mare de coaja de vanilie

1 l de ulei

Cum preparati?

Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!

Sursa: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi incearca astazi sa va „vanda” gogosi. Dar cu gem si cu ciocolata, delicioase si usor de preparat.

,

De ce aveti nevoie?

500 g faina

100 ml lapte caldut

3/4 pachetel de drojdie proaspata

 2 linguri bune de zahar

2 oua

o lingura mare de coaja de vanilie

 1 l de ulei

Cum preparati?

Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

500 g faina

100 ml lapte caldut

3/4 pachetel de drojdie proaspata

 2 linguri bune de zahar

2 oua

o lingura mare de coaja de vanilie

 1 l de ulei

Cum preparati?

Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!

">

De ce aveti nevoie?

500 g faina

100 ml lapte caldut

3/4 pachetel de drojdie proaspata

 2 linguri bune de zahar

2 oua

o lingura mare de coaja de vanilie

 1 l de ulei

Cum preparati?

Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!

,

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

">

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii