Cronica de Iasi incearca astazi sa va „vanda” gogosi. Dar cu gem si cu ciocolata, delicioase si usor de preparat.
De ce aveti nevoie?
500 g faina
100 ml lapte caldut
3/4 pachetel de drojdie proaspata
2 linguri bune de zahar
2 oua
o lingura mare de coaja de vanilie
1 l de ulei
Cum preparati?
Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!
Sursa: gospodini.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi incearca astazi sa va „vanda” gogosi. Dar cu gem si cu ciocolata, delicioase si usor de preparat.
,
De ce aveti nevoie?
500 g faina
100 ml lapte caldut
3/4 pachetel de drojdie proaspata
2 linguri bune de zahar
2 oua
o lingura mare de coaja de vanilie
1 l de ulei
Cum preparati?
Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!
" title="Stiri despre
De ce aveti nevoie?
500 g faina
100 ml lapte caldut
3/4 pachetel de drojdie proaspata
2 linguri bune de zahar
2 oua
o lingura mare de coaja de vanilie
1 l de ulei
Cum preparati?
Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!
">
De ce aveti nevoie?
500 g faina
100 ml lapte caldut
3/4 pachetel de drojdie proaspata
2 linguri bune de zahar
2 oua
o lingura mare de coaja de vanilie
1 l de ulei
Cum preparati?
Mai intai se pregateste in mijlocul fainii o gropita in care se pune drojdia inmuiata cu 2-3- lingurite de lapte cald si se lasa la dospit, pana cand aluatul creste. Apoi punem restul de lapte si celelalte ingrediente, amestecand continuu pana cand se desprinde de pe vas. Atunci se mai lasa la dospit circa 45 de minute, intr-un loc unde este putin mai cald. Dupa aceea se formeaza gogosile dupa forma dorita si se prajesc in baie de ulei. Cand sunt gata se scurg pe hartie si se decoreaza cu gem si ciocolata. Va uram Pofta Buna!
,
Sursa: gospodini.blogspot.com
" title="Stiri despre
Sursa: gospodini.blogspot.com
">
Sursa: gospodini.blogspot.com